Milan Peroutka sdílel nové fotografie z obřadu. S partnerem měli na svatbě stejný oblek

Je to již více než půl roku, co zpěvák Milan Peroutka (33) nečekaně uspořádal přepychovou svatbu, na níž vstoupil do registrovaného partnerství s Dominikem Roubínkem (25). Nyní se na sociálních sítích vzpomínkami vrátil ke dni, který dle něj patřil k nejkrásnějším v jeho životě. Na fotografiích ze svatby je vidět, že si dvojice den D opravdu užila.

„Nebudu chodit kolem horký kaše. Mám kluka. Je skvělej. Je natolik skvělej, že jsem se otevřel té možnosti mít kluka. Že jsem ho představil rodině a kamarádům. A přitvrzuju, že jsem se rozhodnul si ho v sobotu vzít a představit i vám,“ napsal v červenci na svůj Instagram, kde také poprvé sdílel fotku svého partnera.

Čtěte také: Milan Peroutka sdílel fotku se svým mužem. Chtěl jsem vám to říct, ale bál jsem se, píše

Polévka z jednoho talíře i věž z šampaňského

Nyní se Peroutka rozhodl vzpomínkami vrátit ke dni, na který už nikdy nezapomene. S příchodem nového roku tak sdílel další romantické fotografie ze své letní veselky. „Já jsem s vámi doteďka vlastně nic moc nesdílel, a to máme tolik přenádherných fotek. Vždycky, když si je prohlížím, říkám si: Byl to fakt nejhezčí den v životě,“ uvedl na sociálních sítích a přiložil několik fotografií.

Přečtěte si: Peroutka stráví oficiálně první Vánoce s manželem. Doma máme takový Staromák, říká

Ze snímků je patrné, že během svatebního dne v pětihvězdičkovém historickém hotelu Chateau Mcely na Nymbursku mysleli také na tradice. Nechyběla polévka z jednoho talíře ani luxus v podobě věže z šampaňského. Fotografie zamilované dvojice krátce po zveřejnění zaznamenaly úspěch. „Miluju vás,“ okomentovala příspěvek bývala přítelkyně Peroutky, herečka Michaela Tomešová.

„Milánku, přeji vám další roky nabušené láskou! A taky zdraví a štěstí a energii, která promění sny v realitu,“ připsala herečka Sandra Nováková, kterou můžete znát například ze seriálu Banáni či Pod hladinou. Jak je vidět, Milan si s Dominikem užívají každého volného dne. Letos oslavili už druhé společné Vánoce a krátce po Štědrém dnu vyrazili do exotiky za teplem. Odletěli na luxusní dovolenou na romantické Maledivy, kde si užili jeden druhého.

Milan Peroutka si letošní Vánoce velmi užil:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.