Celebrity

7. prosince 2023 18:30

Vanesa Havlíková

Peroutka stráví oficiálně první Vánoce s manželem. Doma máme takový Staromák, říká

Milan Peroutka o vánočním koncertu

Přípravy na Vánoce jsou v plném proudu snad v každé domácnosti, jinak tomu není ani u zpěváka a herce Milana Peroutky (33). Ten kromě toho, že si dává letos s vánoční výzdobou opravdu záležet, stíhá i vystupovat. Vánočním koncertem v pražské Občanské plovárně zahájil přípravy na společné Vánoce s manželem Dominikem (25).

„Budou to naše už druhé společné Vánoce, o těch loňských ale ještě nikdo nevěděl. Pozveme k nám naše rodiny. Každý rok je nás víc a víc, přidávají se tety, sestřenice… Kdo bude vařit, jsme ještě neřešili, ale bramborový salát určitě udělá moje babička, dělá ho do lavoru a je výborný, o ten se rozhodně nenecháme ochudit,“ objasnil Milan Peroutka.

Čtěte také: Milan Peroutka se pochlubil vánoční výzdobou. Zpěvák ukázal i ohromný strom

S vánočními dárky si Peroutka hlavu neláme

A jak to má zpěvák s pečením cukroví? „Cukroví budeme péct s kamarády, pozveme je na svařák a  nějak to zvládneme. Já si teda nejsem jistý, jestli přiložím ruku k vaření a pečení, ale pomůžu s prostíráním,“ zasmál se Milan Peroutka v rozhovoru pro Showtime.

Co se týče nakupování vánočních dárků, tak s tím si Milan hlavu neláme. „Dárky, tak ty já osobně vůbec nemám. Ale nějak mě to nestresuje, ani mi to nevadí. Pro mě je tím největším dárkem společně strávený čas s nejbližšími. Přeju si hlavně zdraví a rodinnou pohodu. My letos tu pohodu budeme mít, všichni se sejdeme a na to se už moc těším,“ objasnil.

Mohlo by vás zajímat: Alice Bendová stráví Vánoce doma. Santa Claus mě nebere a ozdobená palma je kýč, tvrdí

Přestože dárek zatím nepořídil ani jeden, vánoční náladu mají doma už od listopadu. „Koupili jsme pětimetrový stromek, byl docela oříšek dostat ho do šestého patra, ale je tam! Máme ho na terase, protože dovnitř by se nevešel. Říkám, že doma tak máme takový náš Staromák a pod sněhem to vypadá úžasně,“ řekl Milan Peroutka s tím, že za Vánoci udělá tečku hned po Štědrém dnu. „Vánoce nám skončí 25. prosince, kdy odlétáme na přelom roku pryč do tepla,“ prozradil.

Vánoční koncert a křest nového klipu

Kromě toho, že se Milan již pečlivě připravuje na Vánoce, stíhá do toho i vystupovat. Fanoušky první adventní neděli potěšil vánočním koncertem, v rámci kterého pokřtil nový videoklip k písni Plán. Ten Milan s kapelou Perutě oficiálně představil 6. prosince na YouTube.

Kmotry videoklipu byli jeho hlavní aktéři, děti slavných a současně mladé herecké naděje, Prokop Zach a Justýna DrábkováVideoklip vznikl v režii Tomáše Vorla, který sdělení písně Plán vetkl do příběhu dvou „osmdesátkových“ maturantů na abiturientském večírku. Úlohu maturantů svěřil právě Prokopovi a Justýně.

Přečtěte si: V seriálu Zoo se objeví nová postava. Jak Ivana v podání Justýny Drábkové zamíchá dějem?

„Je to krásná dvojice. Mám vtipnou historku s Justýnou. Její maminka Jana Bernášková za mnou asi před sedmi lety přišla v divadle, jestli by se se mnou dcera mohla vyfotit. Tehdy to byla ještě malá holčička a teď je mladou dámou, o které určitě ještě uslyšíme. Taťka Prokopa, Roman Zach, mě zase jednou vyšetřoval v seriálu, takže se kruh zkrátka uzavírá a my jsme se potkali při společné práci,“ uvedl Peroutka.

Justýna Drábková si zahrála také v seriálu ZOO:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.