Celebrity

30. listopadu 2023 06:00

Eliška Reiglová

Vánoční svetry jsou u celebrit v kurzu. Inspirujte se Evou Decastelo či Vojtou Kotkem

Vánoce jsou časem radosti a veselí a slavné osobnosti nám ukazují, že se nemusíme bát vyjádřit svou sváteční náladu prostřednictvím oblečení. Naopak, díky nim se leckdo může odhodlat ke koupi originálního vánočního svetru, kterých je na trhu už nepřeberné množství. Které celebrity si tento kus oděvu oblíbily?

Vánoční svetry jsou jedním z nejběžnějších symbolů vánočních svátků. Nejenže jsou pohodlné a teplé, jsou také nepřehlédnutelné a mnohdy i vtipné. Neexistuje snad lepší způsob, jak dát okatě najevo sváteční nadšení, než oblečením stylového vánočního svetru. A to platí nejen pro obyčejné lidi, ale také pro slavné osobnosti.

V mnoha zemích jsou vánoční svetry už neodmyslitelnou součástí svátků. Je to tak především ve Spojených státech amerických, ale tento zvyk si už pomalu ale jistě nachází cestu i do České republiky. Málokterý obchod s konfekcí žádný nenabízí a na výběr je z nepřeberného množství od střízlivých po infantilnější.

Chcete se cítit pohodlně a v teplíčku, přitom zároveň zachovat vánoční atmosféru a případně pobavit své blízké? Inspirujte se v galerii u slavných osobností, které si tyto svetry oblíbily a v období adventu na ně nedají dopustit.

Redaktorky webu Prima Ženy se oblékly v second handu. I tam najdete veselé vánoční svetry:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.