Cukrářka Veronika Beskydiarová alias Besky: Pouhá slova o sladkém ji rozněžňují
Show Jana Krause - cukrářka Veronika Beskydiarová alias Besky
Veronika Beskydiarová (29), známá jako Besky je úspěšná cukrářka a vítězka televizní kulinářské soutěže. V legendární červené pohovce promluvila o své vášni k pečení, plánech do budoucna a také okomentovala, jaké suroviny použila do dezertu pro moderátora a proč doma příliš nevaří.
S tímto milým hostem divácky oblíbené talkshow Jana Krause se přeneseme zcela do jiné sféry. A to do světa sladkého pokušení. Na červenou pohovku totiž tentokrát usedla špičková cukrářka Veronika, kterou veřejnost zná spíše pod přezdívkou Besky, která vznikla z jejího rodného příjmení Beskydiarová. Přestože neměla zkušenost s profesionálním provozem a doma ani moc nevařila, jen občas něco upekla, stala se vítězkou známé kuchařské soutěže.
Aby dostála své pověsti, přinesla Besky svému hostiteli na natáčení malou pozornost, která je rafinovaně skrytá pod cukrovou krustou. Stačí ovšem pořádná rána kladívkem a před Janem Krausem se objeví lákavé dortíčky.
Podobné články
„Je to isomalt, tedy taková náhražka cukru, i když to zní jako z hobby marketu, je to sladké a dá se to jíst,“ vysvětlila cukrářka moderátorovi. „To sladké srdce mělo reprezentovat nebesa a tyto tři tartaletky reprezentují oheň, vodu a zem,“ prozradila. A celý tento dezert pak tvoří synergii s kuchařskou knihou Vaříme nebesky, kterou Besky napsala.
Podobné články
Až tak promyšlené je Beskyno pečení, kterým se zabývá déle než vařením. Nicméně nyní se velmi vážně věnuje i vaření. „Byla pandemie a my jsme nevěděli, jestli zemřeme, nebo ne, tak jsem si říkala, že zkusím něco udělat s volným časem,“ vyprávěl s nadsázkou, jak vzniklo její rozhodnutí zúčastnit se televizní soutěže ve vaření. Vítězství jí pak dost změnilo život, takže se nyní může věnovat tomu, co ji opravdu baví.