Celebrity

23. července 2024 12:28

Vanesa Havlíková

Iva Kubelková i Alice Bendová se předvedly v plavkách. Svou postavou motivují ostatní

Během letních prázdnin každoročně známé české tváře vyrážejí na dovolenou do zahraničí nebo si užívají slunečného počasí u bazénu. Jinak tomu není ani letos. Hned několik českých krásek předvedlo své křivky v plavkách. Podívejte se, jak to sluší moderátorce Ivě Kubelkové (47), zpěvačce Tereze Kerndlové (37) či herečce Alici Bendové (50).

Léto je v plném proudu a mnoho lidí, včetně známých osobností, vyrazilo na dovolenou do zahraničí. Mořského vzduchu, písečných pláží a slunečného počasí si užívá hned několik českých krásek. Na největší italský ostrov, Sicílii, vyrazila moderátorka Iva Kubelková, herečka Alice Bendová si užívá slunečného Tenerife, kde vlastní apartmán, a zpěvačka Tereza Kerndlová tráví léto ve Španělsku, kam se před lety natrvalo přestěhovala.

Čtěte také: Plavky pro léto 2024. Pozor na pruhy, volte jednoduchost a přehozy, radí odbornice

Alice Bendová výrazně zhubla

Přestože by to jen málokdo řekl, herečka Alice Bendová již vstoupila do klubu padesátnic. Dvojnásobná maminka vypadá stále skvěle a postavu by jí mohly závidět i výrazně mladší ženy. Jak si udržuje figuru? „Ráda se chodím procházet, občas si ráda zaběhám, líbí se mi, když se do toho obuju a běhám aspoň třikrát až čtyřikrát týdně. Teď do toho ale zrovna obutá nejsem,“ přiznala před časem redakci Prima Ženy.

Co se týče stravy, tak tu si herečka také příliš nehlídá. „Stravu bych si chtěla hlídat, i bych si to zasloužila, ale já tak strašně ráda jím. Třeba  halušky s brynzou a k tomu to pivo, nebo uzeniny,“ libovala si na podzim. Dle fotografie v plavkách, kterou ale Alice nyní sdílela, je zřejmé, že na postavě do léta pořádně zapracovala. Webu Lifee.cz se Bendová svěřila, že k postavě snů jí napomohla také keto dieta.

Kubelková si užívá léto na Sicílii

Moderátorka a bývalá modelka Iva Kubelková si stejně jako její dcera Natálie Jirásková letos užila dovolenou na prosluněné Sicílii. Na svém účtu na Instagramu sdílela několik fotografií, kde vystavila svou vypracovanou figuru a fanoušci na ní opět mohli oči nechat. Půvabná bruneta si s sebou letos přibalila dvoudílné plavky se vzory, které má dlouhodobě v oblibě.

Kerndlová v jednodílných plavkách

Na jednodílné plavky letos vsadila zase zpěvačka Tereza Kerndlová, která žije už několik let ve Španělsku, konkrétně v Esteponě. Vlastní tam se svým manželem krásnou vilu kousek od moře. Plavkovou sezonu zahájila Kerndlová již začátkem června bílými plavkami v celku. Nyní se po nějaké době ukázala opět u bazénu, tentokrát v černém body s průstřihy, které zakomponovala do celkového outfitu a předvedla tak jeden z trendů letošního léta.

„Letošním trendem je zejména zařazení jednodílných plavek do celkového outfitu. Jednodílné plavky doplněné džínovými šortkami nebo třeba průsvitnými šaty skvěle poslouží jako multifunkční svěží letní kombo,“ prozradila pro Prima Ženy designérka Pavlína Miklasová. Na další slavné osobnosti, které se předvedly v plavkách, se podívejte v galerii v úvodu článku.

Podívejte se, na kolik vyjde zájezd na jednom z italských ostrovů:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.