Celebrity

13. července 2024 14:31

Vanesa Havlíková

Lucie Šlégr sdílela velmi odvážnou fotografii. Dovolenou tráví na nudistických pláží

Modelka, moderátorka a matka tří synů Lucie Šlégr (42) vyrazila se svým manželem Jiřím Šlégrem (53) na každoroční dovolenou bez dětí. Tentokrát se rozhodli pro španělské ostrovy, konkrétně pro Formenteru. Právě ta je oblíbená pro svou přírodu, průzračnou vodu, ale také nudistické pláže, které si zamilovala také Lucie.

Ostrovu Formentera se často přezdívá středomořský Karibik. Je tomu tak kvůli průzračně čisté vodě, nádherné přírodě a nekonečným plážím s bílým pískem. Pláže tam jsou primárně nudistické a jejich kouzlu tam zcela podlehla i Lucie Šlégr.

Čtěte také: Šlégrovi vyrazili na dovolenou bez dětí. Tolik romantiky a sexu, pochvaluje si Lucie

Postava bohyně

„Nahota, to je to, s čím se setkáte na Formenteře. Absolutní drtivá většina a možná všechny pláže jsou totiž nudistické. Takže vidíte na dece jednu rodinku komplet nahou, druhou v plavkách, nebo děti v plavkách a rodiče nazí,“ rozepsala se Lucie na svém Instagramu

„Ženy bývají nahoře bez, a tak nějak všichni namíchaní. Nejsme nudisti, ale já se ráda opaluji nahoře bez. Za prvé nemám opálený vrchní díl plavek. A za druhé, to je důležitější, my, co máme velká prsa, míváme často velká trápení, a to především zařízlé plavky za krkem. Což nesnáším,“ vysvětlila Lucie a přiložila velmi odvážný snímek.

„Přiznám se, první den jsem z toho byla trošku vytroubená, ale pak? Uvědomila jsem si, jak moc se tam se svým tělem cítím svobodně, nikdo na nikoho necivěl, nikdo si nešpital. Nikdo nikoho okolo neřešil,“ dodala Lucie.

Přečtěte si: Děti na dovolenou nepatří. Lucie Šlégr vyškrtla syny a užívá si hrátky s manželem

Během krátké chvíle se pod příspěvkem objevila řada pochvalných komentářů. „Luci, nechtěla bych, aby můj manžel ležel vedle vás na dece,“ napsala jedna ze sledujících. „Já bych to nezvládla, ale mít vaše tělo, tak chodím nahá i po ulici,“ okomentovala fotografii další fanynka.

Podívejte se na rozhovor s Lucií Šlégr:

Sdílejte článek
Štítky plavky pláž společnost Instagram manželé Karibik celebrity Jiří Šlégr Formentera společenská rubrika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.