Celebrity

21. června 2024 10:35

Josef Šťastna

Šlégrovi vyrazili na dovolenou bez dětí. Tolik romantiky a sexu, pochvaluje si Lucie

Modelka a matka tří synů Lucie Šlégr (42) poutá na sociálních sítích pozornost žhavými fotkami, humorem i radami ženám, které ji sledují. Nyní všem párům doporučila, ať si alespoň jednou za rok dopřejí dovolenou bez dětí.

Miss České republiky z roku 2005 Lucie Šlégr má z prvního vztahu syny, Richarda (15) a Roberta (17), v manželství s hokejovou legendou Jiřím Šlégrem do rodiny přibyl dnes čtyřletý Ron. Je tedy jasné, že kolem čtyř chlapů se modelka musí pořádně otáčet. Je ale důležité také umět odpočívat. Ideálně bez dětí. Lucie na Instagramu napsala, že takovou dovolenou by si zasloužil každý pár.

„Zase to vyšlo, dovolená bez dětí. Snažíme se každý rok, alespoň týden, teď to bude deset dnů. Jak dlouho se mi po nich stýská? Dokud nesedím s mojitem v ruce na letišti, macecha,“ napsala Lucie s humorem sobě vlastním, ale rychle dodala, že i když své děti miluje, odpočinek bez nich potřebuje.

Mohlo by vás zajímat: Jiří Šlégr hodnotí zlato z Prahy a říká, že klukům moc nevěřil

„Tuhle ozdravnou kúru doporučuju všem manželstvím, možná by to mohla pojišťovna proplácet. Tolik  svobody najednou, tolik srandy, romantiky, zábavy, o sexu se raději bavit nebudu,“ napsala otevřeně Lucie s tím, že svým dětem později dopřeje i klasickou rodinnou dovolenou a klidně kvůli tomu oželí návštěvu filmového festivalu v Karlových Varech.

Recept na dokonalou postavu? Lucie hledá balanc

Půvabná trojnásobná máma také přiznala, že často dostává od žen dotazy, co pro sebe dělá a jakým způsobem se udržuje v kondici. Lucie rozhodně nepatří k lidem, kteří by dřeli ve fitku. Už dříve v rozhovoru pro web Prima Ženy vysvětlila, že skupinové cvičení v uzavřené místnosti není ničím, co by ji naplňovalo.

„Nejedu v žádném extrémním zdravém životním stylu, stále hledám balanc. Když někde zhřeším, jinde uberu nebo přidám na pohybu. Je toho na nás kladeno tolik, každý den chodíme do práce, do toho se starat o rodinu, sakra těžko se ten balanc hledá, ale snažím se,“ dodala Lucie, která svým sledujícím také prozradila, že kouzlo instagramových fotek je i v tom, že jako modelka ví, jak se postavit před objektiv.

Podívejte se, co Jiří Šlégr prozradil v talkshow 7 pádů Honzy Dědka:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 9. 2024

Berani, v poslední době si možná děláte starosti s penězi. Dnes by někdo z rodiny mohl udělat výdaj, který považujete za zbytečný a nezodpovědný. Než se rozzlobíte, vězte, že vše nemusí být tak, jak se zdá. Pokud se na situaci podíváte objektivně, možná zjistíte, že nejste v zoufalé finanční situaci a že výdaj z rodinné pokladny tolik neubral.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.