Celebrity

8. března 2023 11:45

Marie Makovská

Lucie Šlégr o citlivém období, kdy byla na děti sama. Jela jsem na setrvačnost

Bývalá česká miss Lucie Šlégr (41) zažila šťastné dny plné úspěchu, ale i chvíle, kdy byla na dně. Po brutální vraždě někdejšího partnera našla cestu z deprese, vdala se a porodila dva syny, na které po rozvodu zůstala sama. Jaké bylo toto náročné období, než přijel po ledě její princ Jiří Šlégr a zachránil ji?

Vítězství v Miss a smrt přítele

Držitelka titulu Miss ČR 2005 o rok dříve musela ze soutěže odstoupit z rodinných důvodů. Bylo jí 22 let a její tehdejší partner Václav Krejcárek (†34) byl bezcitně zastřelen exmanželkou Helenou Součkovou. Přesto se z této životní rány mladá modelka oklepala a překonala deprese, i když se dle jejích slov se smrtí Vaška nikdy nesmířila.

Čtyři roky od smrti přítele se Lucie v roce 2008 provdala za Zdeňka Kaufmanna (51), se kterým mají syny Roberta a Richarda. Už po zhruba dvou letech manželství však podala žádost o rozvod, z něhož se nakonec stala téměř tříletá soudní bitva.

Mohlo by vás zajímat: Jak Lucie a Jiří Šlégrovi prozradili, že mají společného potomka

Rozvod a bezmoc

Kvůli neúspěšnému manželství se Lucie dostala do situace, kdy byla sama se dvěma syny, pětiměsíčním a tříletým. „Musím říct, že na to nikdy nezapomenu. Na ten vnitřní boj, který jsem celou tu dobu sváděla. Od bezmoci po nával energie, chuti do života, po slzy a neštěstí... Takhle se ty emoce prolínaly,“ citoval Lucii deník Blesk v reakci na příspěvky na jejích sociálních sítích. „Měla jsem i období, kdy takové ty názory ‚dýchej a žij tady pro děti‘, mi přišly v tu chvíli dost slabé. Fungovala jsem jenom na nějakou setrvačnost, ten smysl jsem nějak poztrácela. A samozřejmě jsem se jednou dvakrát vyspala a zase jsem ten smysl v dětech měla,“ popsala černé myšlenky dvojnásobná maminka.

Princ přijel po ledě

Po těžkých chvílích se přece jen objevilo vysvobození, princ nepřijel na koni, ale po ledě. Je jím bývalý hokejista Jiří Šlégr (51), zlatý vítěz z Nagana. První zpráva o jejich randění vyplula na povrch v roce 2011. Šlégr byl tehdy ženatý s první manželkou Kateřinou, a tak Lucie musela počkat až do roku 2014, než si svou podobně táhlou rozvodovou bitvou prošel i on. V roce 2015 se vzali. Velká láska jim vydržela až dodnes a mají spolu syna Rona. Svého třetího potomka Lucie před veřejností tajila dlouhé měsíce.

My ženské jsme silné a zvládneme to samy. Někdy je možná i lepší být bez chlapa než si najít dalšího blbečka

Lucii Šlégr mnohé ženy na sociálních sítích obdivují pro její životní příběh a trnitou cestu, kterou musela absolvovat. Některé si prošly podobnými životními situacemi. Lucie se snaží své sledující podporovat a motivovat: „On kdyby ten princ nepřišel, tak víte co? My ženské jsme silné a zvládneme to samy. A někdy je možná i lepší být bez chlapa než si najít dalšího blbečka.“

Šlégrovi nabídli ubytování pro uprchlíky z válečné Ukrajiny:

Sdílejte článek
Štítky rozvod smrt deprese Ukrajina Česko Jiří Šlégr Lucie Šlégrová Zdeněk Kaufmann Václav Krejcárek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.