Třeštíková reaguje na kritiku těla: Nikdo si nevybral, jak bude vypadat. Mám se ráda

Známá spisovatelka Radka Třeštíková (42) se nikdy nebála jít s kůží na trh a z názorů ostatních si hlavu nedělá. Vždy, když veřejně ukáže své křivky, rozdělí své sledující na sociálních sítích na dva tábory. Nyní se však rozhodla zareagovat a napsat k zamyšlení pár slov, která se týkají sebevědomí a toho, že neustálá kritika na sociálních sítích není na místě.

Dvojnásobná maminka má skvělou postavu a ráda ji na sociálních sítích ukazuje. Kritiky se nebojí a vždy se ukáže tak, jak ona uzná za vhodné. Nyní jí to však nedalo a přečetla si názory lidí, kteří veřejně komentují míry ženského těla, a sama přidala svůj názor.

Čtěte také: Symbol svobody, nebo nevkus? Nahota Radky Třeštíkové lidi dělí na milovníky a hejtry

Cesta ke zdravému sebevědomí

„Komentáře lidí čtu jen pro zábavu, mě se to nedotýká, já se mám dost ráda, to jde asi vidět. Jsem už fakt velká holka (klidně čti stará), aby mě rozhodila kritika postavy nebo tváře (klidně čti tlamy), ale pojďme si jen pro jistotu připomenout, že sebevědomí nemá každý stejně velké,“ rozepsala se Třeštíková na svém Instagramu s tím, že někdo do něj musí teprve dorůst a někdo o něj může s věkem nebo špatným partnerem vedle sebe přijít.

„Nikdo z nás si při narození nevybral, jak bude v různých fázích života vypadat, jaké bude mít geny nebo jak se se svými případnými nedostatky bude umět vyrovnávat, a nikomu z nás není nic do toho, jak vypadá nebo co se sebou dělá někdo jiný,“ podělila se o svůj názor s tím, že jí to nedalo a sama si míry změřila. Jako ideální míry byly vždy brány 90-60-90, hlavně v soutěžích krásy, a těch Radka se svými 87-64-87 téměř dosahuje.

Přečtěte si: Bohatá hříva a hladká tvář. Sandra Nováková netají, že svou krásu občas podpoří zákrokem

Úspěšná spisovatelka se většinou musí na sociálních sítích popasovat s velkou skupinou haterů, kteří nesdílejí její pohled na svět a odhalování se. V poslední době se jí místo kritiky dostává ale také chvály. Spoustu lidí totiž dokáže ocenit, jak přitažlivá ve svém věku a po dvou dětech spisovatelka je.

Co prozradila Radka Třeštíková v nedávném rozhovoru s Honzou Dědkem?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.