Celebrity

25. srpna 2024 11:24

David Laštovka

Herec Karel Heřmánek byl otcem pěti dětí. První manželce nemohl přijít na jméno

Zemřel herec Karel Heřmánek

Zesnulý herec Karel Heřmánek, který zemřel tragicky ve věku 76 let, se během života oženil dvakrát a měl pět dětí. Z prvního manželství dvě dcery, z druhého tři syny. Jaké bylo jeho soukromí?

Rodina byla pro herce Karla Heřmánka vždy na prvním místě. Raději čas trávil doma, než aby vymetal večírky a společenské akce. Stejně tak tomu bylo i v době jeho prvního manželství, když si vzal za ženu půvabnou zubařku Stanislavu, s níž měl dvě dcery, Karolínu a Kristýnu. Idylka trvala několik let, pak se ovšem mezi nimi stalo něco, co zůstalo dodnes nevysvětleno.

Čtěte také: Zemřel Karel Heřmánek. Měl se zastřelit na střelnici, představiteli fešáka Huberta bylo 76 let

Sám herec se k tomu nikdy oficiálně nevyjádřil, proslýchá se jen, že ho manželka podvedla, což jí nedokázal odpustit. Následoval rozvod. Heřmánek měl zlomené srdce a z rozpadu manželství se velmi těžko vzpamatovával.

Bydleli na venkově a stále si vyznávali lásku

Láska si ho nakonec našla sama. Krátce po rozvodu se v dabingovém studiu setkal s o šestnáct let mladší televizní hlasatelkou Hanou Vávrovou, která se stala jeho druhou a osudovou ženou. Měli spolu tři syny. V roce 1989 se jim narodil syn Karel, který se stal rovněž hercem. O rok později Josef a v roce 2001 přišel na svět jejich třetí syn, kterému dali jméno František.

Bydleli na venkově, uprostřed jevanských lesů, a jejich manželství patřilo mezi idylická. „Měl jsem prostě štěstí. Recept na šťastné manželství je jednoduchý, stačí, když se máte rádi a tomu druhému dokazujete, že ho stále milujete,“ svěřil se v minulosti herec redaktorovi webu Prima Ženy.

Podívejte se, jak nás Karel Heřmánek provedl svým Divadlem Bez zábradlí:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 13. 9. 2024

Berani, nečekaná událost by vás mohla dostat do úzkých. Může se jednat o novou osobu ve vašem životě nebo o znovuobjevení někoho z minulosti. Tato přítomnost by mohla podnítit buď osobní, nebo profesní změny. Mohlo by se zdát, že je toho na vás moc, ale z dlouhodobého hlediska by to mohlo být pozitivní. Zachovejte klid, řešte problémy postupně a zachovejte si smysl pro humor.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.