Celebrity

25. srpna 2024 10:08

David Laštovka

Poslední foto zesnulého herce Karla Heřmánka. Zářil po boku milované manželky Hany

Zemřel herec Karel Heřmánek

Karel Heřmánek, který v sobotu tragicky zemřel ve věku 76 let, ještě na začátku července navštívil filmový festival v Karlových Varech. Přijel tam s manželkou Hanou a pobyli tam spolu několik dní. Každý den si herec užíval naplno a zúčastnil se také utajovaného mejdanu na počest Jiřího Bartošky.

Karel Heřmánek s manželkou Hanou na filmový festival do Karlových Varů zavítal především kvůli svému dlouholetému kamarádovi Ivanu Trojanovi, který převzal Cenu prezidenta za mimořádný přínos české kinematografii a v rámci toho uvedl také film Karamazovi, v němž ztvárnil hlavní roli.

Zánět trojklanného nervu

Heřmánek si velmi užil také utajovaný mejdan, kde jeho spolužák z JAMU a přítel Jiří Bartoška slavil třicet let v čele festivalu v Karlových Varech. V doprovodu manželky Hany si party užíval dlouho do noci. Odcházel z ní ve veselé náladě ve společnosti své ženy a hereckého kolegy Jiřího Dvořáka. Na filmovém festivalu v Karlových Varech médiím prozradil, že měl nedávno zánět trojklanného nervu, ale cítí se už dobře. Po celou dobu v Karlových Varech byl ve výtečné kondici a úsměvy rozdával na všechny strany.

První slova zarmoucené rodiny

O nečekaném úmrtí Karla Heřmánka informovala jeho rodina prostřednictvím Divadla Bez Zábradlí, které Heřmánek spolu se svou manželkou založil. „Včera v odpoledních hodinách nás tragicky opustil náš milovaný manžel, tatínek a dědeček Karel Heřmánek,“ uvedla rodina na Facebooku Divadla Bez Zábradlí. Jak přesně herec zemřel, zatím není známo. „Bolest, která nás zasáhla, je nezměrná. Děkujeme za veškeré projevy soustrasti a prosíme o respektování soukromí,“ stálo v jejich prohlášení.

Podívejte se, jak nás Karel Heřmánek provedl svým Divadlem Bez zábradlí:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 13. 9. 2024

Berani, nečekaná událost by vás mohla dostat do úzkých. Může se jednat o novou osobu ve vašem životě nebo o znovuobjevení někoho z minulosti. Tato přítomnost by mohla podnítit buď osobní, nebo profesní změny. Mohlo by se zdát, že je toho na vás moc, ale z dlouhodobého hlediska by to mohlo být pozitivní. Zachovejte klid, řešte problémy postupně a zachovejte si smysl pro humor.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.