Zemřel český herec Karel Heřmánek. Tragicky odešel ve věku 76 let

Zemřel herec Karel Heřmánek

V sobotu ve věku 76 let zemřel oblíbený herec Karel Heřmánek, představitel filmového fešáka Huberta. Oznámilo to Divadlo Bez zábradlí, které Heřmánek založil.

Oblíbený herec Karel Heřmánek, který ztvárnil řadu významných televizních i divadelních rolí, je po smrti. V sobotu ve věku 76 let tento svět opustil, dle příspěvku na sociálních sítí Divadla Bez zábradlí, jehož byl zakladatelem, zemřel tragicky. Podle nepotvrzených informací redakce Showtime se měl zastřelit na střelnici.

Čtěte také: Zemřel Karel Heřmánek. Měl se zastřelit na střelnici, představiteli fešáka Huberta bylo 76 let

„Nemohu uvést totožnost mrtvého, nicméně mohu potvrdit, že na střelnici muž ročník 1947 proti sobě obrátil zbraň a zastřelil se. Bližší podrobnosti policie prozatím uvést nemůže, vše je předmětem šetření,“ řekla webu iDnes mluvčí policie Středočeského kraje Barbora Schneeweisová. Podle webu se má jednat o Heřmánka.

„Včera v odpoledních hodinách nás tragicky opustil náš milovaný manžel, tatínek a dědeček Karel Heřmánek. Bolest, která nás zasáhla, je nezměrná. Děkujeme za veškeré projevy soustrasti a prosíme o respektování soukromí,“ uvedli v neděli 25. srpna Heřmánkovi v prohlášení.

Včera v odpoledních hodinách nás tragicky opustil náš milovaný manžel, tatínek a dědeček Karel Heřmánek. Bolest, která...

Posted by Divadlo Bez zábradlí on Sunday, August 25, 2024

Za jakých přesných okolností herec zemřel, rodina neuvedla. Prosí o čas, aby se s bolestivou ztrátou mohli vyrovnat. „Bolest, která nás zasáhla, je nezměrná. Děkujeme za veškeré projevy soustrasti a prosíme o respektování soukromí,“ dodala zarmoucená rodina.

Podívejte se, jak nás Karel Heřmánek provedl svým Divadlem Bez zábradlí:

Sdílejte článek
Štítky smutek společnost herec celebrity hodnoty Karel Heřmánek Divadlo Bez zábradlí umění a zábava umění, kultura, zábava a média smrt a umírání společenská rubrika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 13. 9. 2024

Berani, nečekaná událost by vás mohla dostat do úzkých. Může se jednat o novou osobu ve vašem životě nebo o znovuobjevení někoho z minulosti. Tato přítomnost by mohla podnítit buď osobní, nebo profesní změny. Mohlo by se zdát, že je toho na vás moc, ale z dlouhodobého hlediska by to mohlo být pozitivní. Zachovejte klid, řešte problémy postupně a zachovejte si smysl pro humor.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.