Celebrity

11. listopadu 2023 19:30

Vanesa Havlíková

Herec ze seriálu Hra o trůny prožívá obrovskou bolest. Hora Clegane přišel o dceru

Islandský herec Hafþór Júlíus Björnsson (34), známý jako Hora z populárního seriálu Hra o trůny, zveřejnil na sociálních sítích tragickou zprávu. S manželkou Kelsey Hensonovou (33) přišli o předčasně narozenou dceru Grace Morgan Hafthorsdottirovou.

Holčička se narodila před 22. týdnem těhotenství, ve středu 8. listopadu. Přičemž průměrná doba trvání těhotenství se udává v délce 40 týdnů. Právě kvůli jejímu předčasnému příchodu na svět rodiče o dívenku přišli.

Čtěte také: Potrat je tabu. Tyto známé ženy se nebály a promluvily o ztrátě miminka

„S velkým zármutkem oznamujeme narození naší dcery Grace Morgan Hafthorsdottir, která se narodila v 21. a půl týdnu. Po znatelném poklesu pohybu jsme zjistili, že jí přestalo bít srdce,“ napsal herec na svém instagramovém profilu a přiložil zdrcující fotografie.

Tragická ztráta

„Slovy nedokážeme popsat naši bolest z této ztráty ani štěstí, že jsme mohli strávit čas s naší dcerou. Je nádherná, s blonďatými řasami a obočím,“ uvedli zarmoucení rodiče s tím, že jim holčička věnovala i dojemný úsměv.

Bolest, kterou dvojice aktuálně prožívá dle jejich slov už nikdy nezmizí, stejně jako láska. „Zármutek, který cítíme, s námi bude navždy, ale stejně tak i láska. Všechny naše naděje a sny pro ni nám byly odebrány, ale vím, že se s ní zase jednou shledám. Její duše nadále žije skrze nás a její sourozence,“ sdílel herec ze seriálu Hra o trůny, který má s Kelsey již syna Stormura s tím, že žádají veřejnost o respektování soukromí.

Islandský herec Hafþór Júlíus Björnsson je znám ze seriálu Hra o trůny:

Sdílejte článek
Štítky miminko Hra o trůny Game of Thrones potrat úmrtí herec ztráta Hafthor Björnsson Kelsey Helson

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.