Celebrity

11. listopadu 2023 19:30

Vanesa Havlíková

Herec ze seriálu Hra o trůny prožívá obrovskou bolest. Hora Clegane přišel o dceru

Islandský herec Hafþór Júlíus Björnsson (34), známý jako Hora z populárního seriálu Hra o trůny, zveřejnil na sociálních sítích tragickou zprávu. S manželkou Kelsey Hensonovou (33) přišli o předčasně narozenou dceru Grace Morgan Hafthorsdottirovou.

Holčička se narodila před 22. týdnem těhotenství, ve středu 8. listopadu. Přičemž průměrná doba trvání těhotenství se udává v délce 40 týdnů. Právě kvůli jejímu předčasnému příchodu na svět rodiče o dívenku přišli.

Čtěte také: Potrat je tabu. Tyto známé ženy se nebály a promluvily o ztrátě miminka

„S velkým zármutkem oznamujeme narození naší dcery Grace Morgan Hafthorsdottir, která se narodila v 21. a půl týdnu. Po znatelném poklesu pohybu jsme zjistili, že jí přestalo bít srdce,“ napsal herec na svém instagramovém profilu a přiložil zdrcující fotografie.

Tragická ztráta

„Slovy nedokážeme popsat naši bolest z této ztráty ani štěstí, že jsme mohli strávit čas s naší dcerou. Je nádherná, s blonďatými řasami a obočím,“ uvedli zarmoucení rodiče s tím, že jim holčička věnovala i dojemný úsměv.

Bolest, kterou dvojice aktuálně prožívá dle jejich slov už nikdy nezmizí, stejně jako láska. „Zármutek, který cítíme, s námi bude navždy, ale stejně tak i láska. Všechny naše naděje a sny pro ni nám byly odebrány, ale vím, že se s ní zase jednou shledám. Její duše nadále žije skrze nás a její sourozence,“ sdílel herec ze seriálu Hra o trůny, který má s Kelsey již syna Stormura s tím, že žádají veřejnost o respektování soukromí.

Islandský herec Hafþór Júlíus Björnsson je znám ze seriálu Hra o trůny:

Sdílejte článek
Štítky miminko Hra o trůny Game of Thrones potrat úmrtí herec ztráta Hafthor Björnsson Kelsey Helson

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.