Honza v kostýmu Lucifera hostí soupeře v pekle. Kdo skončí na mučidlech?

Prostřeno! XXVII (11) - Lucifer

V novém týdnu odstartuje kuchařská soutěž přímo v horoucím pekle. Pondělní soutěžící Honza se totiž živí jako herec a v roli čerta bude téměř celý večer. Někdo půjde na mučidla a někdo si zatančí s čerty. Jak děsivá atmosféra zapůsobí na těhotnou soutěžící Jaroslavu?

Pondělní hostitel Honza svoje soupeře v kulinářské soutěži pořádně překvapí. Vařit totiž nebude doma, ale v práci. Hostitel se živí jako herec a pozve soupeře přímo do pekla. Celý večer bude v kostýmu a jeho menu bude stylové. Podávat se budou topinky s raraší směsí sypané plesnivým sýrem, po čertech dobrá polévka, lasagne pána Lucifera a závin Luciferovy babičky. Co se pod jednotlivými názvy skrývá, se dozvíte vpodvečer. Vařit a péct se bude na kachlových kamnech a Honza ukáže, že se umí v kuchyni otáčet. Ne všechno ale bude domácí a hosté budou docela kritičtí.

Příchod do pekla bude pro některé soutěžící výzvou. Místo zvonění mají zatáhnout za řetěz a s patřičnými strašidelnými zvuky na ně vykoukne Honza v kostýmu Lucifera. Někteří se polekají a divák bude mít skoro strach o těhotnou Jaroslavu. Večeřet se bude v místnosti, která je plná čertovských dekorací včetně trůnu a mučidel. Na ta dojde při šmejdění. Úkolem týdne je připravit křupavý element. Hostitel na to půjde s vtipem a soutěžící v úvodu posadí na vaječné skořápky. V tu chvíli už se nikdo ničemu nediví.

Podívejte se na servírování předkrmu. Lucifer má na to své lidi:

Soutěžící si splete sýr s mrkví

Malým minusem pro hostitele je v očích soupeřů to, že má po ruce pomocníky. Čerti mu budou neustále při ruce a budou pomáhat s obsluhou. „U stolu Honzíkovi pomáhaly čertice, což se do tohoto prostředí hodí, ale když by nás měl hostit on, tak se vším všudy,“ míní Jaroslava. Čertice přinesou sýr na topinky a neopomenou Pavla upozornit, že ta oranžová hromádka není mrkev. Po tomto ujištění si svoje raraší topinky posype nastrouhaným žlutým čedarem.

Jak by asi každý dokázal uhodnout, zábava bude opravdu pečlivě připravená. Honza spolu s ostatními čerty zahraje hostům divadelní představení zakončené zpěvem a tancem. Nadšená Irena se dokonce čerty nechá vtáhnout do kola. Dezert se pak bude podávat přímo pod Luciferovým trůnem. Jak si hosté užijí tematický večer? Budou se strhávat body za to, že Honza nevařil doma a měl pomoc?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.