Astročlánky

11. června 2024 05:30

Sára Částečková

Horoskopy lásky od 11. června 2024: Blížence čeká osudová láska, Váhy krize ve vztahu

Jak to bude v tomto týdnu vypadat ve vztazích a lásce podle výkladu tarotových karet? Kdo se může těšit na dny plné krásných citů a koho čekají hádky a spory?

Beran

Vaše srdce se rozzáří jako oheň, je plné vášnivé radosti. Partnerské vztahy jsou naplněné světlem, láskou a harmonií. Náhodná známost vám může pořádně zamotat hlavu, pozor na to, pokud jste šťastně zadaní, nepokoušejte osud, vše by se obrátilo proti vám. Nezadaní se mohou nadšeně vrhnout do náruče své přicházející lásky. Stejné naladění vám jen potvrdí, že jde o vaši spřízněnou duši.

Býk

Partnerské vztahy jsou silné a šťastné. Prožijete velmi pohodové období a vaše společná láska se ještě umocní. Rozdávejte dál a podělte se o své štěstí s ostatními, pro které jste velkou motivací a vzorem. Kus štěstí dostávají také ti, kteří touží po své spřízněné duši. Nový partner je na cestě k vám.

Blíženci

Partnerské vztahy jsou pod magickou ochranou, což vám zaručí klid a bezpečí ve vztahu s vaší láskou i ostatními členy rodiny. Máte dostatek síly a odvahy vyřešit případné nejasnosti a nesnáze. Nebojte se zariskovat, partner s láskou stojí na vaší straně. Jste sami? Poznáte životního partnera, který vám zajistí bezpečí a oporu.

Rak

Máte před sebou nesmírně krásné období plné citů a lásky. Partner vás oceňuje za vaši oddanost a péči o celou rodinu. Velmi dobře ví, co do vztahu vkládáte, což mezi vás vnáší harmonii a čistou lásku. Jste sami? Konečně poznáte svého osudového partnera a budete šťastní.

Lev

Láskyplná komunikace prohloubí vztahy. S partnerem si rozumíte. Skvěle si všechno umíte vysvětlit, což je základ dobrých vztahů. Všude kolem vás je mnoho lásky, citů a porozumění. Do života nezadaných může vstoupit bytost, se kterou naleznete společnou řeč.

Panna

V partnerských vztazích mohou vznikat nedorozumění, jako byste nevěděli kudy kam a máte pocit, že jste v pasti. Čím víc vysvětlujete, tím více se situace vyhrocuje. Jednejte na rovinu a buďte upřímní, každá lež se obrátí proti vám. Až zklidníte emoce, pak můžete se svou láskou komunikovat. Do té doby věnujte čas jen sobě a zamyslete se nad příčinou vaší krize. Nezapomínejte, všechno je dočasné a světlo na konci tunelu již začíná zářit.

Váhy

Partnerské vztahy, které prochází krizí, mohou ztrácet naději a chuť celou situaci změnit. Nebojujte, milujte a důvěřujte sobě i své lásce. Jen tak prolomíte smůlu, která se na vás již delší dobu lepí. Strach není dobrá emoce, jen narušuje vztahy. Jakmile si to uvědomíte, váš život se změní jako mávnutím kouzelného proutku.

Štír

Partnerské vztahy jsou zalité sluncem, láskou a vášní. Váš partner je tu jen a jen pro vás. Oddaný a trpělivý naslouchat. Jestli vás trápil konflikt, nyní jste společně schopni cokoliv vyřešit a nechat za sebou. Štěstí se usmívá také na nezadané, kteří potkají svou osudovou lásku a velmi rychle založí novou rodinu.

Mohlo by vás zajímat: Červnu podle numerologie vládne pětka: Přichází změny v práci i v osobním životě

Střelec

Partnerské vztahy mohou očekávat velmi příznivé a láskyplné změny. Dobrá zpráva je již na cestě k vám a zcela změní váš dosavadní život. Pokud jste sami, vydejte se na cesty, tam můžete potkat svou životní lásku.

Kozoroh

Partnerské vztahy jsou šťastné a radostné. Se svou láskou se cítíte bezpečně a zamilovaně. Jestli toužíte po miminku, můžete očekávat radostnou novinku. Radostné chvíle prožijí také všichni zklamaní láskou. Váš život změní osudový partner, který do vašeho života vstoupí zcela nečekaně.

Vodnář

Partnerské vztahy jdou ruku v ruce vpřed a společně tvoří společnou budoucnost. Můžete se rozhodnout změnit svůj domov a začnete plánovat koupi nového hnízdečka lásky. Partner vás s láskou podporuje také finančně. Jestli jste sami, do života vám vstoupí nový partner, se kterým začnete velmi rychle budovat svůj nový domov.

Ryby

Partnerské vztahy, které jsou již dávno bez lásky a žijí spolu pouze ze zvyku, začnou jednat. Rozchod vám pomůže uvědomit si, jestli k sobě ještě něco cítíte. Pokud láska již zcela vyhasla, uleví se vám vzájemně. Nesnažte se za každou cenu něco lepit a zkuste se opět svobodně nadechnout. Ostatní páry prožijí jemné a lehké dny.

Horoskop na tento týden podle mariášových karet:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 6. 2024

Pokaždé, když nadhodíte nějaké citlivé, důležité nebo hluboké téma, někdo ho shodí ze stolu? Berani, možná máte pocit, že se vám dnes nedaří navazovat dobré vztahy s ostatními lidmi. Možná se budete chtít ponořit hlouběji do problematiky, zatímco ostatní raději kloužou po povrchu. Existuje mnoho způsobů, jak vidět stejné věci a řešit stejné problémy. Najděte si raději lidi, kteří vidí věci tak, jak je vidíte vy, než abyste bojovali s těmi, kteří to tak nevidí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.