Horoskopy

17. října 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 17. říjen

Poznáváme své kořeny, a kdo se toho odváží, také svůj osud – karmu. Zorganizujme rodinné setkání, návštěvu, popovídejme si o našich předcích, našem rodu, naší minulosti. Získáme tak informace, s nimiž můžeme pracovat, čistit rodinnou karmu, měnit negativní rodové vzorce.

Luna v Kozorohu - přibývá

symbol Fontána

Znamení Kozoroha se musí snažit o pozitivní pohled na svět, protože negativní myšlenky se dokáží zhmotnit v podobě fyzických potíží. Toto znamení trápí kožní potíže a bolesti kloubů, kolen a revmatismus. Pomáhají masti a čaje z kopřivy, kostivalu, lípy. Ve dnech Kozoroha se doporučuje depilace a nový střih vlasů.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V ŘÍJNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Můžeme vyzkoušet zeleninová jídla, jako je např. mrkvový perkelt, zabečená brokolice nebo chřest se sýrem. Čočku s vajíčkem nebo zeleninové lečo. Pijeme citronádu, teplý, meduňkový čaj, který uklidňuje naší nervovou soustavu. Pro dobrou náladu si dáme tvarohový nebo jablečný dezert.

Vybereme meruňkovou nebo tmavě zelenou. Ozdobíme se něžným růženínem nebo malachitem.

Bude nám vonět levandule nebo červený grep.

KTERÁ BARVA SE NEJVÍCE HODÍ K VAŠEMU ZNAMENÍ? ZDE NAJDETE ODPOVĚĎ!

Sdílejte článek
Štítky čaj

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.