Horoskopy

18. října 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 18. říjen

Dnes se probouzí silná energie, s níž je třeba umět zacházet, jinak se stává destruktivní. Nepouštíme se do nových aktivit, spíš jen dokončujeme to, co jsme již započali. Provádíme očistné procedury, mentálně čistíme svou mysl od různých nánosů, čistíme i fyzické tělo. Pokud možno se vyhneme se masu a povzbuzujícím látkám.

Luna ve Vodnáři - přibývá

symbol Koruna

Energie těchto dnů je přátelská a družná, chceme se seznamovat, chodíme do společnosti a získáváme nové známosti i kontakty.

Energie těchto dní bývá rychlá, nervózní; důležitý je klidný start. Ráno zahájíme protahováním a sprchou, a dopřejeme si vydatnou snídani. Pozornost věnujeme hlavně nohám v oblasti lýtek, aplikujeme masáže kaštanovým extraktem. Čas Luny ve Vodnáři je vhodný k barvení vlasů a další vlasové péči.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V ŘÍJNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Ve dnech přibývající Luny tělo zadržuje, a proto máme tendenci přibírat na váze. Máte-li s váhou problémy, volte dietnější stravu, bohatou na vitamíny a enzymy, která tělo nastartuje. V podzimních dnech si dopřejeme vitamínové šťávy; skvělý je červený grep, mrkev s jablkem, a na podporu hubnutí ananas, obsahující enzym bromelain.

Nezatěžujeme nohy, vyhneme se chirurgickým zákrokům v oblasti kyčlí, lýtek, beder

Zajímavou kombinací je fialová a žlutá. Kamenem pro nás je fluorit nebo jantar.

Z vůní vybereme růži nebo borovici.

KTERÁ BARVA SE NEJVÍCE HODÍ K VAŠEMU ZNAMENÍ? ZDE NAJDETE ODPOVĚĎ!

Sdílejte článek
Štítky energie

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.