Horoskopy

28. října 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 28. říjen

Dynamický den, plný energie a rozhodnosti. Nechybí nám odvaha, plánujeme budoucnost. Den přátelských setkávání a kontaktů, vhodný i k cestování, obchodování, zahájení nových projektů. Jsme otevření názorům druhých lidí, komunikace a domluvy nám jdou lehce.

Luna v Blížencích - ubývá

symbol Koně

Vzdušné znamení Blíženců potřebuje pohyb, vzduch, a cvičení. Je víkend, máme čas na procházku, vyjdeme si do přírody. Soustředíme se na svůj dech, zhluboka se nadechneme na tři doby, zadržíme dech na tři doby, a vydechneme.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V ŘÍJNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Můžeme si dovolit více „hřešit“, je neděle a Luna je ve fázi ubývání. Uděláme si čas na oběd v kruhu rodiny. Nikam nepospícháme, jíme v klidu a vychutnáváme všechny chutě i vůně pokrmů, které jsme připravili. Dopřejeme si také kvalitní pití, perlivé víno, proseco, nebo bílá, minerální vína.

Vybereme bílou a béžovou. Může se nám líbit zirkon nebo jaspis picasso.

Použijeme borovici nebo hřebíček.

CO VÁS ČEKÁ V ROCE 2019? ČEKAJÍ VÁS VELKÉ ZMĚNY? DOZVÍTE SE JIŽ NYNÍ!

Sdílejte článek
Štítky kůň

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.