Horoskopy

30. října 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 30. říjen

Dnes raději odložíme náročné pracovní úkoly, i obchodní schůzky. Neměli bychom podléhat napětí, ale naopak se snažit být v klidu a bránit se agresivnímu chování okolí. Prospěje nám pohyb, procházky a tříbení myšlenek, proč se určité chování a děje v našem životě stále opakují...

Luna v Raku - ubývá

symbol Krokodýl

Račí energie se soustřeďuje do oblasti žaludku, prsou a psychiky. Právě na tyto oblasti musíme být opatrnější. Hlídáme skladbu jídelníčku, ale i každé slovo, které vyřkneme. Užíváme si klidu domova, rodiny, dětí a blízkých přátel. Dopřejeme si relaxační techniky – masáž, koupel, poslech hudby.

CO VÁS ČEKÁ V ROCE 2019? ČEKAJÍ VÁS VELKÉ ZMĚNY? DOZVÍTE SE JIŽ NYNÍ!

Přes den na jídlo nemáme čas, proto si ho vyhraďme večer, nechme inspirovat východní kuchyní a překvapme ostatní nevšední večeří. Popíjet můžeme jasmínový nebo yerba maté čaj. Dáme si skleničku dobrého vína nebo skleničku piva na trávení.

Zkombinujeme růžovou a stříbrnou.

Bude nám slušet perly nebo měsíční kámen.

Vyzkoušejme vůni chypré nebo skořici.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V ŘÍJNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky ňadra energie psychika RAKO maté

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.