Horoskop na dnešní den dle Luny pro 7. říjen

Je volný den, máme čas   k ponoru do duše a podvědomí. Můžeme zjistit, co je pro nás důležité. Různých metod je mnoho, sami můžeme zadat otázku kartám, runám nebo I-tingu, určitě nás odpovědi překvapí a inspirují pro budoucnost.

Luna v Panně – ubývá

symbol Karma

Vše, co v těchto dnech uděláme pro svůj trávící trakt, se nám v budoucnu pozitivně vrátí. K dobré práci zažívacího systému pomáhá i pohyb, uděláme si čaj na procházku, jízdu na kole, jogging atd. Vydáme se do podzimní přírody, která hraje všemi barvami, vezmeme sebou fotoaparát nebo mobil, protože podzim je dobou „dobrého světla,“ ceněného fotografy...

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V ŘÍJNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Panna má vliv na trávicí orgány; proto se doporučuje dát dobrý pozor na to, co konzumujeme. Raději se vyhneme smaženým, ostrým a kořeněným pokrmům. Vypijeme nalačno sklenici teplé vody s citronem, teplý čaj, na podporu zažívání, jíme pomalu a vychutnáváme si každé sousto.

Krásná kombinace je hnědá a medová. Ozdobíme se jaspisem nebo jantarem.

Bude nám vonět máta nebo kardamom.

KTERÁ BARVA SE NEJVÍCE HODÍ K VAŠEMU ZNAMENÍ? ZDE NAJDETE ODPOVĚĎ!

Sdílejte článek
Štítky čaj Panna

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.