Horoskopy

1. listopadu 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 1. listopad

Pozor na konflikty a měření sil, s energii znamení Lva, nás může tento den vést k destruktivnímu myšlení. Dáme pozor na vše, co říkáme, vyhneme se konfliktům doma, i na pracovišti. Dáme si chvilku pro sebe, může nám pomoci cvičení, pohyb nebo také uvolnění při sexu.

Luna ve Lvu - ubývá

symbol Medvěd

Lví znamení je aktivní, což se promítá i do cyklu Luny; snažíme se, hledáme způsob, jak uspět.

CO VÁS ČEKÁ V ROCE 2019? ČEKAJÍ VÁS VELKÉ ZMĚNY? DOZVÍTE SE JIŽ NYNÍ!

Znamení Lva má vliv na srdce a cévní systém, proto se vyhneme aktivitám zatěžujícím srdce: těžké fyzické práci, stresu. Naplánujte si návštěvu divadla, oblíbené restaurace. Objednáme se ke kadeřníkovi na stříhání, vlasy budou hustší a pevnější. Aplikujeme masky a zábaly na vlasy.

Gurmánská Luna ve Lvu je v ubývajícím cyklu, dopřejeme si „tabuli“ předkrm, hlavní jídlo, dezert; porce mohou být menší, ale náležitě si je vychutnáme. Po práci můžeme zajít na „lukulské hody“ do oblíbené restaurace, na romantickou večeři, nebo setkat se s rodinou, přáteli, dětmi.

Pozor na operace srdce, zad, cév.

Pěknou kombinací je červená a modrá. Můžeme se ozdobit šperkem s krevelem nebo modrým opálem.

Bude nám vonět pižmo nebo gardénie.

Sdílejte článek
Štítky Luna

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.