Horoskopy

10. listopadu 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 10. listopad

Dnes je čas pro duchovní rozvoj, sebepoznávání a naladění mysli na příjem informací. Cyklus zvídavého Střelce nám pomůže získat ty nejdůležitější. Jdeme na vycházku do přírody, oživujeme tradice, spojení s naším rodem, je čas sjednocení a porozumění vyšším zákonům.

Luna ve Střelci - přibývá

symbol Strom

Své tělo šetříme, zvláště kyčle a stehna, provádíme speciální cviky pro nohy a boky. Účinné budou čistící masky, a také lymfatické masáže. Je cyklus přibývající Luny, a tak zařadíme do svého jídelníčku víc zdravé přírodní stravy.

CO VÁS ČEKÁ V ROCE 2019? ČEKAJÍ VÁS VELKÉ ZMĚNY? DOZVÍTE SE JIŽ NYNÍ!

Ve stravě dáme přednost zelenině a plodům. Skvělé jsou cukety, lilek, papriky, uvaříme si zeleninové lečo. Jíme-li maso, jsou vhodné ryby a drůbež z eko chovů. Uvaříme si polévku – čočkovou, hrachovou, nebo čočku a hrách jíme jako přílohu. Zkusíme odlehčovací den, jíme jen ovoce, nebo jen pijeme zeleninové a ovocné šťávy.

Tou pravou barvou je žlutá nebo hnědá. Vybereme oranžový granát nebo bronzit.

Vůně lilie nebo ambry je to pravé.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LISTOPADU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.