Horoskopy

10. listopadu 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 10. listopad

Dnes je čas pro duchovní rozvoj, sebepoznávání a naladění mysli na příjem informací. Cyklus zvídavého Střelce nám pomůže získat ty nejdůležitější. Jdeme na vycházku do přírody, oživujeme tradice, spojení s naším rodem, je čas sjednocení a porozumění vyšším zákonům.

Luna ve Střelci - přibývá

symbol Strom

Své tělo šetříme, zvláště kyčle a stehna, provádíme speciální cviky pro nohy a boky. Účinné budou čistící masky, a také lymfatické masáže. Je cyklus přibývající Luny, a tak zařadíme do svého jídelníčku víc zdravé přírodní stravy.

CO VÁS ČEKÁ V ROCE 2019? ČEKAJÍ VÁS VELKÉ ZMĚNY? DOZVÍTE SE JIŽ NYNÍ!

Ve stravě dáme přednost zelenině a plodům. Skvělé jsou cukety, lilek, papriky, uvaříme si zeleninové lečo. Jíme-li maso, jsou vhodné ryby a drůbež z eko chovů. Uvaříme si polévku – čočkovou, hrachovou, nebo čočku a hrách jíme jako přílohu. Zkusíme odlehčovací den, jíme jen ovoce, nebo jen pijeme zeleninové a ovocné šťávy.

Tou pravou barvou je žlutá nebo hnědá. Vybereme oranžový granát nebo bronzit.

Vůně lilie nebo ambry je to pravé.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LISTOPADU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.