Horoskopy

15. listopadu 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 15. listopad

Dnes jsme opatrní a dáváme pozor na vše, co děláme. Snadno totiž můžeme podlehnout klamu, iluzím a podvodům. Neuzavíráme obchody, nepodepisujeme smlouvy.

Soustředíme se na pozitivní věci, harmonii a řád v našich životech. A připomínáme si, že naše myšlenky jsou jako magnety, ty negativní přitahují negativní věci, pozitivní naopak...

Luna ve Vodnáři - přibývá

symbol Netopýr

Nezatěžujeme nadmíru holeně, bedra a kyčle. Volíme umírněnější sportovní aktivity - procházku, jdeme si zaplavat, nevynecháme relaxaci v podobě masáže nohou, kterou zvládneme i sami, nebo zajdeme za odborníky. Při bolestech sprchujeme nohy střídavě teplou a studenou sprchou a natíráme je gely s mentolem.

[[nid:5466643]]

Ve fázi přibývající Luny si připravíme netučná, bílá masa - krůtí nebo drůbeží maso s velkou zeleninovou přílohou. Pro vegetariány je vhodná čočková polévka nebo zelňačka. Doplňujeme hořčík; naše nervová soustava je ve dnech Vodnáře citlivější na stres. Pijeme teplé bylinkové květové čaje; lipový, šípkový, nebo domácí limonády s meduňkou, mátou nebo limetkou.

Uzemním se hnědou nebo béžovou.

Vybereme jaspis nebo zlatý obsidián. Do aroma lampy nakapeme eukalyptus nebo neroli.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LISTOPADU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky maso

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.