Horoskopy

15. listopadu 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 15. listopad

Dnes jsme opatrní a dáváme pozor na vše, co děláme. Snadno totiž můžeme podlehnout klamu, iluzím a podvodům. Neuzavíráme obchody, nepodepisujeme smlouvy.

Soustředíme se na pozitivní věci, harmonii a řád v našich životech. A připomínáme si, že naše myšlenky jsou jako magnety, ty negativní přitahují negativní věci, pozitivní naopak...

Luna ve Vodnáři - přibývá

symbol Netopýr

Nezatěžujeme nadmíru holeně, bedra a kyčle. Volíme umírněnější sportovní aktivity - procházku, jdeme si zaplavat, nevynecháme relaxaci v podobě masáže nohou, kterou zvládneme i sami, nebo zajdeme za odborníky. Při bolestech sprchujeme nohy střídavě teplou a studenou sprchou a natíráme je gely s mentolem.

[[nid:5466643]]

Ve fázi přibývající Luny si připravíme netučná, bílá masa - krůtí nebo drůbeží maso s velkou zeleninovou přílohou. Pro vegetariány je vhodná čočková polévka nebo zelňačka. Doplňujeme hořčík; naše nervová soustava je ve dnech Vodnáře citlivější na stres. Pijeme teplé bylinkové květové čaje; lipový, šípkový, nebo domácí limonády s meduňkou, mátou nebo limetkou.

Uzemním se hnědou nebo béžovou.

Vybereme jaspis nebo zlatý obsidián. Do aroma lampy nakapeme eukalyptus nebo neroli.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LISTOPADU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky maso

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.