Horoskopy

18. listopadu 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 18. listopad

Tento den přeje lásce ve všech jejích aspektech. Otevíráme svá srdce i mysli a naplňujeme se energií lásky. Ve dnech  přecitlivělé a obětavé Luny v Rybách je zapotřebí hlídat míru své otevřenosti a empatie, abychom se nestali obětí druhých lidí...

Luna v Rybách – přibývá

symbol Srdce

Cokoliv uděláme pro naše nohy, působí pozitivně. Koupele, masáže, chůze, uvolňující cvičení. Doporučuje se podpořit práci lymfatického systému - nejlépe manuální masáží. Naučíme se ovládat reflexní masáž. Pustíme si oblíbenou hudbu nebo film.

[[nid:5466643]]

Máme-li chuť na sladké, dopřejeme si je ráno nám dodají energii pro celý den. V poledne a večer konzumujeme zeleninu vařenou v páře, aby se zachovaly všechny vitamíny a zdravé látky. Pěstíme pokožku celého těla i vlasy, na které naneseme např. opunciový olej.

Přednost dáme světle modré nebo růžové. Z říše kamenu vybereme apatit nebo kunzit.

Vůně borovice nebo myrhy nám evokuje vánoce.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LISTOPADU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky láska energie Vánoce masáž

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.