Horoskopy

29. listopadu 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 29. listopad

Odložíme náročné pracovní úkoly, i obchodní jednání a schůzky. Neměli bychom podléhat napětí, ale naopak se snažit být v klidu a bránit se agresivnímu chování okolí. Prospěje nám pohyb, procházky a tříbení myšlenek, snažíme se pochopit jednání svých blízkých a odpustit jim.

Luna ve Lvu - ubývá

symbol Krokodýl

Znamení Lva má vliv na srdce a cévní systém. Všechno, co uděláme pro naše srdce dobrého, se nám vrátí. Naopak se vyhneme všemu, co srdce zatěžuje - těžké fyzické práci, stresu. Naplánujte si návštěvu divadla, zajdeme na koncert. Objednáme se ke kadeřníkovi na stříhání, vlasy budou hustší a pevnější.

[[nid:5466643]]

Ve dnech ubývající Luny si dopřejeme, co nám chutná, naše tělo má tendenci méně ukládat. Přednost dáme více chodům, nevynecháme ani zeleninu, saláty, lusky, cuketu. Chceme-li mlsat, tak zdravě: kousek kvalitní hořké čokolády, nebo row sušenky.

Může se nám líbit červená nebo žlutá. Vybereme rubín nebo žlutý oplá.

Byt provoníme levandulí nebo lilií.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LISTOPADU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky oběhová soustava

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.