Horoskopy

4. listopadu 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 4. listopad

Je sváteční den, den volna, pod energii tohoto symbolu se dokážeme zbavovat iluzí a vidíme skutečnost v pravém světle. Ladíme se na vyšší vibrace pomocí kamenů a hudby, meditujeme, modlitby věnujeme sobě i druhým. Jsme vděční za vše, co v životě máme…

Luna v Panně - ubývá

symbol Žezlo

Zvláštní pozornost věnujeme látkové výměně a zažívání. Můžeme zahájit odtučňovací kúry a léčení, rány se dobře hojí. Pečujeme o pleť, v letním období jí dáváme tu nejkvalitnější péči, aplikujeme vyživující masky, zábaly na vlasy. Zajdeme si ke kadeřníkovi, střih vlasů i trvalá vydrží déle.

CO VÁS ČEKÁ V ROCE 2019? ČEKAJÍ VÁS VELKÉ ZMĚNY? DOZVÍTE SE JIŽ NYNÍ!

Luna je ve fází ubývající, nemusíme se omezovat, důležitý je ale výběr potravin. Snažíme se vyladit metabolismus, jíme častěji, ale menší porce, přednost dáme jídlu s vyšším obsahem vlákniny, Práci střev pomůže psyllium, popíjíme teplé čaje - mátový, třezalkový nebo měsíčkový.

Elegantní kombinací je bílá a béžová.

Krásným kamenem je girasol nebo jaspis piccaso . Může se nám líbit vůně jasmínu nebo čokolády.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LISTOPADU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky jídlo maska Panna

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.