Horoskopy

6. listopadu 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 6. listopad

Před námi je podle lunární magie těžká den, je dnes lepší nic důležitého neřešit. Snažme se soustředit svou mysl na pozitivní věci, na plány, což může být v cyklu náročné Luny ve Vahách náročné. Věnujeme se relaxačním a uvolňujícím aktivitám.

Luna ve Vahách - ubývá

symbol Hydra

Znamení Vah je pod vládou planety Venuše, proto si uděláme čas na urovnání svých partnerských vztahů, do kterých vneseme více něhy a klidu. Nezapomeneme ani na zkrášlovací procedury, pěstíme pokožku celého těla, nezapomeneme ani na své ruce, dopřejeme jim teplý zábal.

CO VÁS ČEKÁ V ROCE 2019? ČEKAJÍ VÁS VELKÉ ZMĚNY? DOZVÍTE SE JIŽ NYNÍ!

V tomto cyklu Luny je důležité hlídat pitný režim, což je důležité v zimním období. Vyzkoušejme šalvějový čaj, který pročistí a nabije energií celé naše tělo. Jíme pokud možno teplá jídla, která nás prohřejí, vynecháme syrovou stravu, která je vhodnější pro jarní i letní období.

Bude nám slušet purpurová nebo modrá.

Vyzkoušejme sílu fialových kamenů – čaroitu nebo akvamarín. Může nás zaujmout vůně červeného grepu nebo růže.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LISTOPADU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky Venuše

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.