Horoskopy

8. listopadu 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 8. listopad

Je den pohybu, cest, přemisťování, je možné i stěhování. Naladíme se na změny, máme dost energie k jejich realizaci.  Jíme méně, abychom neztráceli energii zpracováváním jídla. Vyhneme se masu a hutným pokrmům, lepku i mléčným výrobkům, volíme spíše zeleninovou stravu.

Luna ve Štíru- přibývá

symbol Roh hojnosti

Čekají nás náročné dny. Energie Štíra přináší napětí, výměnu názorů, ale i pročišťující katarzi a uvědomění si, co v životě nepotřebujeme.

Najdeme si chvíli pro sebe, ponoříme se do voní lázně, pustíme si oblíbenou zklidňující muziku, a relaxujeme. Dopřejeme si teplou lázeň s bylinkovou esencí, zapálíme svíčky, a je nám krásně…Třídíme své myšlenky, plány a cíle. Sepíšeme si, co je pro nás důležité, prioritní.

CO VÁS ČEKÁ V ROCE 2019? ČEKAJÍ VÁS VELKÉ ZMĚNY? DOZVÍTE SE JIŽ NYNÍ!

Vyzkoušíme cizokrajné recepty, jídlo můžeme náležité okořenit. Náš jídelníček by měl být vyrovnaný. Naše tělo je moudré a samo nám řekne, co mu prospívá, a naopak. Dostatečně pijeme, v zimním období především zahřívající nápoje, např. zázvorový čaj.

Nepijeme chladné nápoje, operace v oblasti močového měchýře, konečníku.

Vybereme bílou a modrou. Ozdobíme se šperkem s křišťálem nebo apatitem.

Může se nám líbit geránium nebo citronela.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LISTOPADU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky jídlo energie Roh hojnosti

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.