Horoskopy

11. prosince 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 11. prosinec

Necháme se vést intuicí, tělo nám samo řekne, co mu prospívá. Dnes se energie potravy plně transformuje na energii astrální. Můžeme si vyzkoušet kineziologický test. Naše mysl je otevřená a informace, které přicházejí, jsou „čisté“. Tento čas přeje změnám; ale musíme si uvědomit, že chceme-li něco přijmout, musíme se něčeho vzdát…

Luna ve Vodnáři - přibývá

symbol Jednorožec

Energie těchto dnů je přátelská a družná, chceme se seznamovat, chodíme do společnosti a získáváme nové známosti i kontakty.

Vodnářská energie nás zve k zábavě, do společnosti, zimní období přeje různým setkáním pracovním, přátelským i rodinným. Nepřehánějme to však s radovánkami, alkoholem a jídlem, ani s tancem a erotikou. Naše tělo se rychle unaví a nezbude nám síla na další aktivity. Důležité je umět v pravou chvíli vypnout. Jedno moudré přísloví nám radí: Když nejvíc pospícháš, tak si sedni.

[[nid:5466643]]

Luna přibývá, platí pravidlo, že tělo víc ukládá. Chceme-li být štíhlí, volíme stravu, která prospívá tělu a je i chutná. Při sestavování jídelníčků „na míru“ si můžeme nechat poradit od odborníků. S novým životním stylem začneme ale po svátcích, abychom si nic v nejkrásnějším období roku zbytečně nevyčítali.

Pozor, nezatěžujeme nohy, vyhneme se chirurgickým zákrokům v oblasti kyčlí, lýtek, beder

Vybereme bílou a žlutou. Krásným kamenem je křišťál nebo citrín.

Může nám vonět ylan-ylang nebo šeřík.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V PROSINCI. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky energie

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.