Horoskopy

15. prosince 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 15. prosinec

Náročný den. Věnujeme pozornost všemu, co děláme. Snadno podlehneme iluzím a podvodům. Nezačínáme nic nového, informace od druhých mohou být zavádějící. Neřešíme důležité peněžní transakce, nepodepisujeme smlouvy a obchodní kontrakty. Soustředíme se na pozitivní věci, klid, harmonii a řád.

Luna v Rybách - přibývá

symbol Netopýr

Podpoříme práci lymfatického systému, nejlépe manuální masáží. Věnujeme pozornost nohám v oblasti nártů, kotníků a chodidel, vhodná je reflexní masáž. Proti kolísavé náladě pomůže relaxační koupel, dobré jídlo, oblíbená kniha, film nebo muzika.

[[nid:5466643]]

Živnou energií tohoto lunární cyklu je list; připravíme si salát k obědu, pro masové typy s tuňákem, lososem nebo kuřetem. Pro vegetariány s avokádem, ananasem nebo s ořechy. Zvolit můžeme také zeleninovou polévku nebo kuřecí vývar. Jíme pomalu, máme čas, odpoledne si dáme zdravý dezert z netučného tvarohu nebo skyr.

Vybereme vodní barvy – modrou a zelenou.

Krásným kamenem je aventurín nebo apatit. Bude nám vonět neroli nebo jasmín.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V PROSINCI. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky masáž lymfatická soustava

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.