Horoskopy

20. prosince 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 20. prosinec

Dnes můžeme správně vyhodnotit získané informace - jsme ve spojení se svými neviditelnými rádci. Můžeme též vyřešit různé pracovní a obchodní záležitosti, jejichž řešení se protahuje. Na dnešek si naplánujeme i důležité aktivity z oblasti financí. Příznivé zahájení projektů, které skončí zdarem.

Luna ve znamení Býka - přibývá

symbol Trubka

V tomto cyklu Luny můžeme snadněji nastydnout, zvláště při rychlých teplotních změnách, chráníme své tělo teplým oblečením i kvalitní, teplou a neprodyšnou obuví. Vyplatí se nám pěstění pokožky těla, zajímavým tipem jsou kosmetické přípravy s argánovým olejem nebo s granátovým jablkem.

[[nid:5466643]]

Býci jsou gurmáni, i lunární cyklus v jejich znamení může vyznávat labužnický styl. Nemusíme toho sníst mnoho, stačí malé porce našich oblíbených potravin, na kterých si pak bez výčitek pochutnáme. Hlavní jídlo proložíme svačinkami – jablko, banán nebo tvarohový dezertík. Večer si dáme opravdu „něco malého“ nebo zeleninový talíř, přednost dáme „zahřívajícím“ druhům zeleniny jako je např. paprika, vyhneme se lilku i rajčatům.

Vybereme růžovou nebo světle zelenou.

Vybereme kunzit nebo smaragd. Tou pravou vůní je damašská růže nebo nard.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V PROSINCI. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky jídlo styl Terra

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.