Horoskop na dnešní den dle Luny pro 29. srpen

Je před námi náročný den, nezačínáme nic nového, snažíme se hospodařit se svým časem. Měli bychom se ptát sami sebe, co můžeme v našem životě změnit k lepšímu. Zaměřujeme se na osobní rozvoj, vztahy s ostatními, pracovní úspěchy. Plánujeme a sbíráme informace; jednat začneme až v příhodnější lunární den.

Luna v Beranu – ubývá

symbol Pavouk

Tyto dny přejí změnám a novým začátkům, chceme poznat nové lidi, mít zajímavé zkušenosti.

Ohnivá Luna v Beranu může přinášet stres a napětí, dbáme na to, abychom splnili vše, co jsme slíbili. Vyhneme se tak mnoha starostem a zbytečným problémům. Dáváme pozor na smyslové orgány, uděláme si čas jít do přírody, dýcháme zhluboka a projdeme se krajinou odeznívajícího léta.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V SRPNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Určitě omezíme kávu a alkohol, protože v tomto lunárním cyklu jsme náchylnější k bolestem hlavy. Hodně pijeme, a pitný režim doplňujeme ovocem a zeleninou. Ze zeleniny vybíráme luštěniny, cukety, lilek a papriky, které můžeme připravit na různý způsob, grilovat, dusit nebo uvařit v páře.

Pozor na operace v oblasti hlavy a smyslových orgánů

Pěknou kombinací je oranžová a zelená. Ozdobíme se šperkem s karneolem nebo chryzopras.

Vybereme svěží citrónové nebo melounové tóny.

Sdílejte článek
Štítky zelenina

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.