Horoskopy

18. září 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 18. září

Poznáváme svou minulost, své kořeny, a kdo se odváží, také svůj osud – karmu. Zorganizujme rodinné setkání, návštěvu, povídejme si o našich předcích, našem rodu, naší minulosti. Získáme informace, s nimiž můžeme pracovat, čistit rodinnou karmu, měnit negativní rodové vzorce.

Luna v Kozorohu - přibývá

symbol Fontána

Dny přejí obchodu a profesnímu posunu, získávání nových kontaktů a informací. Soustředíme se na posun a úspěch v oblasti, která nás zajímá.

Snažíme se chránit kosti a klouby před přetížením. Prospěje nám umírněný pohyb, procházky, plavání a protahovací cviky. Posilovnu a wellness aktivity v těchto dnech raději vynecháme. Soustředíme se spíš na relaxaci a péči o tělo, a bolí-li nás, mažeme je mastí Kozorohů - kostivalem.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V ZÁŘÍ. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Uvaříme si zeleninovou polévku, boršč nebo italskou rajskou s bazalkou a parmazánem. Z masa si vybíráme spíš libové kousky. Důležitý je v naší stravě chléb, dáváme přednost žitnému nebo kváskovému, existuje i chléb s cibulí, ořechy nebo olivami.

Nevhodné jsou chirurgické zákroky v oblasti pohybového aparátu, kolen

Vybereme hnědou nebo světle modrou.Pěkným kamenem je bronzit nebo akvamarin.

Může nám vonět cedr nebo neroli.

Sdílejte článek
Štítky karma

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.