Horoskop na dnešní den dle Luny pro 2. září

Symbol Krokodýla přináší napětí, měli bychom se snažit být v klidu a bránit se agresivnímu chování okolí. Prospěje nám pohyb, procházky a tříbení myšlenek, snažíme se pochopit jednání svých blízkých a odpustit jim. Nikdo z nás není dokonalý, bez chyby….

Luna v Býku – ubývá

symbol Krokodýl

Přicházející energie Luny v Býku nás zklidňuje a učí přijmout zákonitosti přírody, kterým i my, ať chceme či ne, podléháme. Učíme se dodržovat sliby, rozvíjíme smysl pro povinnost.

Znamení Býka ovládá oblast šíje, krku, štítné žlázy. Pomáhá masáž oblasti zátylku, uvolní se napětí, což se odrazí i v celkovém uvolnění těla a mysli. Je ideální čas pro všechny krášlící a vyživující kúry, které na naši pleť i vlasy působí velmi efektivně.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V SRPNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

V těchto dnech tělo méně ukládá, proto si můžeme vybírat stravu, která je i více kalorická. Polévky, hlavní jídlo i dezerty, dopřejeme si celé nedělní menu. Dostatečně pijeme, můžeme oběd zakončit něčím ostřejším nebo sklenkou kvalitního vína, piva, drinku, který máme rádi.

Bude se nám líbit lososová nebo tmavě zelená. Pěkným kamenem je rodonit nebo malachit.

Vůně moschusu nebo opia je vhodná pro dnešek.

Sdílejte článek
Štítky příroda energie Býk

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.