Horoskop na dnešní den dle Luny pro 1. leden

Je nový rok, uděláme si čas na meditaci a zklidnění.  Velmi dobře také funguje naše představivost a vizualizace. Vhodný je i půst, tělo se dokáže zbavit nečistot, a také naše duše se uvolňuje z negativních vzorců a přesvědčení.  Zvyšuje se naše intuice, odpouštíme sami sobě i ostatním, vnímáme jednotu a harmonii….

Luna ve Štíru – ubývá

symbol Želva

Tyto dny nás učí, jak odložit staré, na ničem nelpět, a dokázat udělat v životě změny nenásilnou formou.

Prospěje nám detoxikační a čistící masáž, bylinné sedací koupele, do nichž přidáme řebříček, kontryhel nebo heřmánek. Na pleť naneseme hydratační a vyživovací masky. Citlivější jsou vylučovací orgány, močový měchýř, věnujeme pozornost očistě a intimní hygieně. Můžeme propadat lítostivosti, depresím. Neřešíme partnerské ani pracovní problémy.

[[nid:5466643]]

Luna je ve fázi ubývání, můžeme jíst více než v jiných dnech (netloustneme). Dopřejeme si jídla, kterým se jinak vyhýbáme – moučná, sladkosti, tučnější pokrmy. Pro plnoštíhlé typy je vhodnější zeleninová polévka, salát z rukoly, špenát, nebo ledový salát. K detoxikaci poslouží bylinné extrakty z kopřivy, chmele atd. Můžeme také dodržovat pravidla dělené stravy, naše tělo si odpočine.

Pozor nepijeme chladné nápoje, operace v oblasti močového měchýře a vylučovacích cest.

Pěknou kombinací je tmavě modrá a bílá. Vybereme lapis nebo křišťál.

Svůj prostor provoníme neroli nebo kopálem

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V PROSINCI. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.