Horoskop na dnešní den dle Luny pro 10. leden

Jsme napojení na Univerzum, lehce se k nám dostávají informace, naše intuice pracuje naplno. Je to celkově pozitivní den, radostný, máme se obklopit krásnými věcmi, povznášející hudbou a uměním a příjemnými lidmi. Velkou roli hrají v pozitivním vnímání také vůně – aromaterapie, voňavé svíčky, oleje a krémy, které aplikujeme na své tělo. Den vhodný pro věštby a nahlédnutí do budoucnosti.

Luna v Rybách - přibývá

symbol Jeřáb

Energie Ryb přináší vládu emocí, realita se stává šedou rutinou, přitahuje nás vše tajemné a mystické.

Znamení Ryb ovlivňuje oblast chodidel, kotníků a nártu, a také lymfatický systém. Proto je důležité věnovat pozornost právě těmto oblastem. Skvělé jsou masáže – zvláště reflexních bodů na chodidlech, a také koupele. V cyklu Ryb pečujeme i o svou duši, a dopřejeme si kulturní zážitek – koncert, poslech relaxační hudby, nebo divadlo či oblíbený film.

[[nid:5466643]]

Ve fázi přibývající Luny tělo vše ukládá, proto omezíme příjem tučné stravy, a pokud možno omezíme i sacharidy. Sladké si dopřejeme dopoledne, k obědu si můžeme dát těstoviny, večer spíše zeleninu, ledový salát, rukolu, špenát atd. Pijeme teplé nápoje, např. meduňkový nebo šalvějový čaj.

Nezatěžujeme nohy, vyhneme se chirurgickým zákrokům v oblasti kyčlí, lýtek, beder

Pěknou kombinací je světle zelená nebo žlutá. Tím pravým kamenem je citrín nebo akvamarín.

Energií nás nabije skořice, zklidní nás meduňka.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LEDNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky emoce energie vláda skutečnost

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.