Horoskop na dnešní den dle Luny pro 13. leden

Náročný den, můžeme podléhat různým omylům, mít špatné sny. Je nutná očista mysli a aktivní ochrana před negacemi. Zrevidujeme svou minulost a pokusíme se poučit z chyb. V tento den je důležité nezaměřovat pozornost jen na hmotné statky a finance, protože naše potíže v této oblasti se budou zhmotňovat a násobit.

Luna v Beranu – přibývá

symbol Netopýr

Ohnivé znamení přináší energii, spontánnost, ale i soutěživost a impulzivnost. Měli bychom dávat pozor, kam svou energii směřujeme, jsme plni nadšení, které může brzy vychladnout.

Beraní znamení ovládá hlavu, můžeme mít sklony k bolestem hlavy, migrénám. Snažíme se vyhnout stresu a eliminovat kontakty s problematickými lidmi. Dopřejeme si masáž hlavy, můžeme použít masážní pomůcky, pomáhá i studený obklad na temeni. Neunavujeme oči, omezíme vysedávání u počítače. Naše pleť skvěle absorbuje krémy, použijeme masku, zábal na vlasy.

[[nid:5466643]]

V těchto dnech konzumujeme co nejvíce ovoce a bílkovin, naše tělo je lépe zpracovává. Prospějí nám ryby, plodová zelenina, hrách, čočka. Můžeme si naordinovat odlehčující den, pijeme ovocné nebo zeleninové šťávy, bylinkové a detoxikační čaje, nebo teplou vodu s citrónem.

Nedoporučují se návštěvy zubaře, stříhání vlasů, holení, operace očí, mozku a hlavy

Vybereme kombinaci zelené a červené.

Z kamenů malachit nebo granát. Naše smysly oblaží levandule nebo máta.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LEDNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.