Horoskop na dnešní den dle Luny pro 14. leden

V tento lunární den se  aktivuje naše karma, rodinné vazby a otisky v naší duši.  Měli bychom si připomínat své spojení s rodovými kořeny a hledat vlastní identitu. Naše budoucnost vychází s přítomnosti a proto je nutné vyčistit a uzdravit naší minulost. Tento den je nejlepší k tomu, abychom pochopili a přijali důležité věci v našem životě. Jsme v rodinném kruhu, nasloucháme rodičům, prarodičům, sdílení s našimi blízkými, je to nejdůležitější, co d

Luna v Beranu - přibývá

symbol Fontána

Ohnivé znamení přináší energii, spontánnost ale i soutěživost a impulsivnost. Měli bychom dávat pozor, kam svojí energii směřujeme, jsme plní nadšení, které může brzy vychladnout.

Beraní znamení ovládá hlavu, proto můžeme mít sklony k bolestem hlavy, migrény, snažíme vyhnout stresu a eliminovat kontakt s problematickými lidmi. Dopřejeme si masáž hlavy, můžeme použít masážní pomůcky, pomáhá i studený obklad na temeni. Neunavujeme naše oči, omezíme vysedávání u počítače. Naše pleť skvěle absorbuje krémy, použijeme masku, zábal na obličej i vlasy.

[[nid:5466643]]

V těchto dnech konzumujeme co nejvíce ovoce a bílkovin, naše tělo je lépe zpracovává. Prospějí nám ryby, ne tučné, plodová zelenina, hrách, čočka. Můžeme si naordinovat odlehčující den, pijeme ovocné nebo zeleninové šťávy nebo bylinkové a detoxikační čaje, nebo teplou vodu s citrónem.

Nedoporučují se návštěvy zubaře, stříhání vlasů, holení, operace očí, mozku a hlavy

Barvy se dnes hodí červená nebo oranžová. Tím pravým kamenem je granát nebo karneol.

Vybereme geránium nebo vanilku.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LEDNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.