Horoskop na dnešní den dle Luny pro 18. leden

Připravme se, že tento den bude šťastný, vše, co dnes začneme dopadne dobře. Dohody, smlouvy, finanční transakce, pracovní i obchodní záležitosti bychom měli pokud možno řešit právě v tento den. Tento den je vhodný také pro studium, vzdělávání, duchovní zdroje a naše „třetí oko“ jsou otevřené a informace proudí. Báječný čas pro společenská setkávání, oslavy a také svatby. Je dobré využít energii tohoto dne, protože vše, co dnes začneme, zdárně skončí

Luna v Blížencích - přibývá

symbol Trubka

Vzdušný element přináší proměnlivost a vrtkavost. Máme spoustu nápadů, které bychom chtěli uskutečnit. Tyto dny přejí komunikaci, seznamování a setkáním pracovním i osobním.

V těchto dnech se často ochlazuje, je dobré myslet na více vrstevnaté oblečení. Prospěje nám, když si zacvičíme, protáhneme tělo, oblast páteře, končetin především paží. Háklivým orgánem Blíženců jsou plíce, proto se snažíme dýchat plynule, pozor na ostrý, chladný, zimní vzduch. Vhodná je masáž, plavání nebo teplá, bylinková koupel, péče o ruce, zábaly a manikúra.

[[nid:5466643]]

Ve stravě si můžeme dopřát i něco z tučnějších jídel, v době vlády znamení Blíženců lépe vstřebáváme tuky. Pro ty, kdo nejedí maso to mohou být ořechy, semínka, saláty s olejovou zálivkou a také zelenina zvláště brokolice a květák. Pijeme nesycenou vodu, čaje, mátový, třezalkový, z měsíčku, vyhneme se zelenému, který ochlazuje.

Pozor na operace a zákroky v oblasti zad, ramen, paží, klíčních kostí a plicního systému

Zkombinujeme zelenou a hnědou.

Krásným kamenem chryzopras a jaspis. Svůj prostor provoníme mátou nebo eukalyptem.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LEDNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.