Horoskop na dnešní den dle Luny pro 21. leden

Čeká nás zajímavý den, přinášející vzestup ženské síly a probuzení Bohyně. Užijeme si hojnost a naplnění všech potřeb duševních, duchovních i fyzických. Jsme v harmonii sami se sebou i s celým světem. Přejeme si pozitivní věci nejen pro sebe, ale i druhé, jsme v harmonii.

Luna v Raku – Úplněk 6:10 hodin

symbol Zvon

Zaměříme pozornost na očištění vztahů partnerských, ale i rodinných a přátelských. Přejeme si ochránit sebe i naše blízké. Přejeme všem klid, štěstí, lásku i zdraví. Čistíme svůj domov od negativních energií a sil v podobě vykuřování nebo silou myšlenky a pozitivní afirmace.

[[nid:5466643]]

Ve dnech Úplňku se snažíme jíst střídmě, naše tělo má sklony vše zadržovat a ukládat. Volíme lehčí stravu nebo půst. Ráno začneme tím, že si zacvičíme a připravíme si sklenici teplé vody s trochou soli a citronovou šťávou. Po celý den dodržujeme pitný program, pijeme ovocné nebo zeleninové šťávy. K obědu si dáme netučnou rybu nebo zeleninové rizoto, fazole, hrách, salát. Popíjíme meduňkový nebo třezalkový čaj, což podpoří klid naší nervové soustavy.

Z barevné škály můžeme vybrat modrou v kombinaci se zlatou.

Dnes nám budou slušet perly nebo modrý chryzokol.

Vůně zázvoru nám dodá energii, hřebíček pročistí naše dýchací cesty.

[[nid:5612755]]

Sdílejte článek
Štítky energie úplněk vztah RAKO

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.