Horoskop na dnešní den dle Luny pro 23. leden

Dnes dáváme pozor na vše, co děláme, tento lunární den má negativní, těžkou energii. Neměli bychom nic začínat, jen setrvávat pokud možno v klidu svého domova. Doporučuje se zdrženlivost ve všech činnostech, omezíme kontakty a intimní život, jsme střídmí v jídle, nepijeme alkohol. Vyhýbáme se finančním transakcím, smlouvám a obchodním závazkům.

Luna ve Lvu – ubývá

symbol Pavouk

Naše srdce a oběhový systém potřebují k správnému fungování pohyb. Jdeme na procházku, navštívíme svá oblíbená místa. Dopřejeme si kulturní zážitek - koncert, výstavu, nebo zajdeme do kina. Večer si dáme skleničku červeného vína v umírněném množství (2 dcl) - chrání naše srdce.

[[nid:5466643]]

Ve dnech Luny ve Lvu jsou tzv. živnou kvalitou bílkoviny. K snídani si dáme obilnou kaši z ovsa, špaldy nebo pohanky. Zajdeme na oběd do rybí restaurace, dáme si kuřecí nebo krůtí maso. Jako dezert nebo svačinu zvolíme ovoce: jablka, ananas nebo mango. Dodržujeme pitný režim, připravíme si ledový zelený nebo ovocný čaj.

Vybereme oranžovou nebo zelenou barvu.

Ozdobíme se šperkem s oranžovým granátem nebo achátem.

Svůj byt provoníme bílým kopálem nebo růžovou esencí.

[[nid:5612755]]

Sdílejte článek
Štítky oběhová soustava

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.