Horoskop na dnešní den dle Luny pro 25. leden

Dynamický den, plný energie a rozhodnosti. Nechybí nám odvaha, plánujeme budoucnost, máme velké cíle. Den přátelství a sdružování lidí, vhodný k cestování, k zahájení výprav a zájezdů za poznáním. Období vhodné na změnu zaměstnání, k obchodování, pro začátek nových projektů. Jsme tvořiví a rychlí, nebojíme se začít, jde nám i týmová práce, dokážeme se dohodnout s druhými a respektujeme jejich názory.

Luna v Panně - ubývá

symbol Koně

Zvláštní pozornost věnujeme látkové výměně a zažívání. Můžeme zahájit odtučňovací kúry a léčení, rány se dobře hojí. Pečujeme o pleť, v letním období jí dáváme tu nejkvalitnější péči, aplikujeme vyživující masky, zábaly na vlasy. Zajdeme si ke kadeřníkovi, střih vlasů i trvalá vydrží déle.

[[nid:5466643]]

Po probuzení a denní „údržbě těla“ vypijeme nalačno sklenici teplé vody; aktivujeme tak činnost střev, která znamení Panny ovládá. Během dne si dopřáváme kvalitní jídlo v menších dávkách. Živnou kvalitou těchto dnů je sůl; její působení je zesíleno, a proto solíme méně. Pijeme vlažné nálevy z máty, nebo směsi na podporu trávení.

Zkombinujeme fialovou a světle zelenou.

Vybereme ametyst vera -crus nebo chryzokol. Může nám vonět vanilku nebo ambru.

[[nid:5612755]]

Sdílejte článek
Štítky kůň maska Panna

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.