Horoskop na dnešní den dle Luny pro 25. leden

Dynamický den, plný energie a rozhodnosti. Nechybí nám odvaha, plánujeme budoucnost, máme velké cíle. Den přátelství a sdružování lidí, vhodný k cestování, k zahájení výprav a zájezdů za poznáním. Období vhodné na změnu zaměstnání, k obchodování, pro začátek nových projektů. Jsme tvořiví a rychlí, nebojíme se začít, jde nám i týmová práce, dokážeme se dohodnout s druhými a respektujeme jejich názory.

Luna v Panně - ubývá

symbol Koně

Zvláštní pozornost věnujeme látkové výměně a zažívání. Můžeme zahájit odtučňovací kúry a léčení, rány se dobře hojí. Pečujeme o pleť, v letním období jí dáváme tu nejkvalitnější péči, aplikujeme vyživující masky, zábaly na vlasy. Zajdeme si ke kadeřníkovi, střih vlasů i trvalá vydrží déle.

[[nid:5466643]]

Po probuzení a denní „údržbě těla“ vypijeme nalačno sklenici teplé vody; aktivujeme tak činnost střev, která znamení Panny ovládá. Během dne si dopřáváme kvalitní jídlo v menších dávkách. Živnou kvalitou těchto dnů je sůl; její působení je zesíleno, a proto solíme méně. Pijeme vlažné nálevy z máty, nebo směsi na podporu trávení.

Zkombinujeme fialovou a světle zelenou.

Vybereme ametyst vera -crus nebo chryzokol. Může nám vonět vanilku nebo ambru.

[[nid:5612755]]

Sdílejte článek
Štítky kůň maska Panna

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.