Horoskop na dnešní den dle Luny pro 27. leden

Silný den, kdy se zaměříme na univerzální zákony, informační pole, meditaci a modlitbu. Vhodné je nahlížet do budoucnosti. Odpočíváme a koncentrujeme se na cíle, které jsou před námi. Jsme milí a štědří k sobě i ostatním. Vyhneme se negativním lidem, aby nepokazili pozitivní vibrace tohoto dne, a učíme se rozlišovat, co je pro nás dobré a co nám neslouží.

Luna ve Vahách – ubývá

symbol Ganéša

V zimním období ledvinám dopřejeme teplo a dostatek tekutin. Pro pocit harmonie si dopřejme úžasnou detoxikační medovou masáž celého těla, nebo se „naložíme“ do teplé koupele s bylinkami.

[[nid:5466643]]

Znamení Vah představuje v klasické astrologii oblast partnerských vztahů, které by měly být co nejharmoničtější. Setkání u jednoho stolu, ať již osobní či pracovní, je v těchto dnech namístě. Je sváteční, nedělní den, zorganizujeme setkání u jednoho stolu, v kruhu rodiny.

Zkombinujeme růžovou a šedou.

Vybereme kunzit nebo pietersit.

Svůj osobní prostor provoníme cedrem nebo gardénií.

[[nid:5612755]]

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.