Horoskop na dnešní den dle Luny pro 3. leden

Den, kdy se noříme do svého nitra. Uděláme si čas na revizi svých plánů, prosíme o moudrost, meditujeme a napojujeme se na vnitřní Já. V tento čas se zbavujeme iluzí, získáváme skrytá poznání, uvědomujeme si a přijímáme odpovědnost za svá rozhodnutí a činy ovlivňující náš život. Vyhneme se  alkoholu a různým povzbuzujícím látkám.

Luna ve Střelci - ubývá

symbol Žezlo

Energie těchto dnů je společenská, otevřená komunikaci a přátelům, rodině, partnerovi. Uděláme si čas na zábavu, setkání i rodinou, přáteli...

Znamení Střelce ovládá kyčle, holeně a pánev. Ti, kteří mají sedavý způsob života, pocítí intenzivněji bolesti zad a kříže. Prospějí nám protahovací a uvolňující cviky a pohyb, nejlépe chůze, při níž tělo rovnoměrně zatěžujeme. Uděláme si čas na saunu, masáž, nebo na teplou bylinkovou lázeň.

[[nid:5466643]]

Luna ubývá, můžeme si dopřát více dobrot. Jíme dostatek bílkovin, např. ryby, drůbež, nebo čočku, fazole, hrách, také ovoce, ořechy a semínka. Můžeme více kořenit i solit. Popíjíme teplé bylinkové nebo ovocné čaje, které si přisladíme medem. Kávu i čaj si můžeme osladit stevií, je přírodní a málo kalorická.

Pozor na chirurgické zásahy a operace v oblasti kyčlí, bederní páteře, holeních a stehenních kostí.

Vybereme světle modrou nebo karmínovou.

Z kamínků se nám může líbit labradorit nebo granát. Vybereme rozmarýn nebo eukalyptus.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LEDNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.