Horoskop na dnešní den dle Luny pro 4. leden

Hlouběji poznáváme smysl našeho života, naše poslání a cíle. Příznivý a harmonický den, kdy můžeme začít nové projekty. Měli bychom si je vizualizovat, a přát si zdar ve všech oblastech našeho života. Jsme slavnostně naladěni, v duši máme klid a mír, odpouštíme sobě i druhým. Daří se nám i v hmotné oblasti, všechny dnes uzavřené obchody a finanční transakce budou úspěšné.

Luna ve Střelci - ubývá

symbol Lotos

Napětí celého týdne můžeme dík ohnivé energii Luny ve Střelci uvolnit pohybem, cvičením, procházkou nebo provádíme speciální cviky pro nohy a boky. Účinné budou čistící masky, a také lymfatické masáže - nejlépe ruční, nebo s pomocí speciálních kalhotových návleků.

[[nid:5466643]]

Do svého jídelníčku zařadíme více zdravé přírodní stravy. Vyškrtneme z něj všechny polotovary a dáme přednost „živé“ stravě. Vyhneme se džusům z koncentrátů a sladkým limonádám, které škodí především dětem. Vyzkoušíme např. nápoje z aloe vera, které jsou chutné, a navíc prospívají našemu zdraví, nebo si uděláme limonády z domácích zdrojů.

Pěknou kombinací je modrá a béžová.

Vybereme chryzokol nebo girasol. Může nám vonět citrusová tráva nebo heřmánek.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LEDNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky Luna

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.