Horoskop na dnešní den dle Luny pro 4. leden

Hlouběji poznáváme smysl našeho života, naše poslání a cíle. Příznivý a harmonický den, kdy můžeme začít nové projekty. Měli bychom si je vizualizovat, a přát si zdar ve všech oblastech našeho života. Jsme slavnostně naladěni, v duši máme klid a mír, odpouštíme sobě i druhým. Daří se nám i v hmotné oblasti, všechny dnes uzavřené obchody a finanční transakce budou úspěšné.

Luna ve Střelci - ubývá

symbol Lotos

Napětí celého týdne můžeme dík ohnivé energii Luny ve Střelci uvolnit pohybem, cvičením, procházkou nebo provádíme speciální cviky pro nohy a boky. Účinné budou čistící masky, a také lymfatické masáže - nejlépe ruční, nebo s pomocí speciálních kalhotových návleků.

[[nid:5466643]]

Do svého jídelníčku zařadíme více zdravé přírodní stravy. Vyškrtneme z něj všechny polotovary a dáme přednost „živé“ stravě. Vyhneme se džusům z koncentrátů a sladkým limonádám, které škodí především dětem. Vyzkoušíme např. nápoje z aloe vera, které jsou chutné, a navíc prospívají našemu zdraví, nebo si uděláme limonády z domácích zdrojů.

Pěknou kombinací je modrá a béžová.

Vybereme chryzokol nebo girasol. Může nám vonět citrusová tráva nebo heřmánek.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LEDNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky Luna

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.