Horoskop na dnešní den dle Luny pro 20. únor

Den harmonie, očisty, touhy po vyšším poznání a spojení s Bohem. Věnujeme se sobě, děláme pořádek doma i v práci. Tento den nepřeje pracovním aktivitám, spíše soustředění a poznávání, cestám a zážitkům. Prospěje nám pobyt v přírodě, procházky, jogging. Můžeme učinit rozhodnutí, která jsou důležitá a zásadní pro náš život; realizujeme je však později. Dobrý den pro křty a zásnuby.

Luna ve Lvu – Úplněk ve Lvu 16:53 hod.

symbol Motýl

Je den kulminace, naplnění,ohnivá energie lvího Úplňku přináší neklid a napětí, potíže v komunikaci, hádky. Musíme být opatrní při všem, co děláme, hrozí úrazy a nehody. Pozitivní jsou vášnivé chvilky, štědrost, přátelská nálada, jsou přínosem vibrace lvího znamení. Můžeme si udělat rituál pro energii a prosperitu – zapálíme zlatou nebo žlutou svíčku a soustředíme své myšlenky na cíle, které si přejeme v oblasti kariéry, hojnosti, zviditelnění. Myslíme i na ostatní a přejeme jim hojnost, poděkujeme za splnění našich přání…

[[nid:5466643]]

Znamení Lva ovlivňuje srdce, cévní systém, zvláště lidem starším a nemocným se v tomto období doporučuje omezit fyzickou námahu. Pokud možno se vyhýbáme stresu a negativním lidem. Podpoříme svůj krevní oběh chůzí nebo nenáročným cvičením, protahováním těla atd. Ve dnech lví Luny se doporučuje stříhat a upravovat vlasy, budou silnější. Aplikujeme i různé vlasové, vyživující zábaly a dopřejeme si masáž hlavy.

Pěknou kombinací je bílá a černá.

Ozdobíme se onyxem a morganit. Svůj osobní prostor provoníme šafránem nebo kadidlem.

Sdílejte článek
Štítky energie oběhová soustava

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.