Horoskop na dnešní den dle Luny pro 22. únor

Tento lunární den symbolizuje problémy, jež mohou  nastat, budeme-li nepozorní a zbytečně důvěřiví. Negativní a stinná energie má dnes velkou sílu, a my se můžeme lehce zamotat do „pavoučích sítí“.  Probíhá očista na všech rovinách, duševní, fyzické i astrální. Uděláme si ochranu. Nedoporučuje se návštěva léčitele, astrologa, ani kartářky, informace mohou být zkreslené.

Luna ve Vahách - ubývá

symbol Pavouk

Toužíme po rovnováze, vyhýbáme se důležitým rozhodnutím. Zkrášlujeme svůj osobní prostor, ve vztazích se snažíme o diplomacii.

Zvláštní pozornost věnujeme ledvinám a pánvi, zacvičíme si, vyjdeme na procházku. Naší pleti prospěje hloubkové čištění, zajdeme na kosmetiku. Uděláme si čas na relaxační masáže i teplé sedací koupele, nahřejeme oblast pánevní, i ledviny. Doporučuje se ošetření zubů, odstranění kuřích ok a úprava zarostlých nehtů.

[[nid:5612755]]

Můžeme začít s očistnou nebo odtučňovací kúrou, méně solíme, a vybíráme si potraviny nezatěžující naše tělo: kvalitní netučné maso, místo přílohy volíme zeleninu. Naše ledviny potřebují dostatek vody, dodržujeme pitný režim, volíme spíše teplé nápoje, vodu získáváme také z ovoce a zeleniny.

Pozor na operace v oblasti ledvin, nepijeme alkohol, nejíme tučná jídla.

Zkombinujeme růžovou a modrou.

Vybereme šperk s kunzitem nebo amazonitem. Může se nám líbit ambra nebo ylang-ylang.

[[nid:5659758]]

Sdílejte článek
Štítky ledvina

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.