Horoskopy

13. března 2019 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 13. březen

Den transformace, proměny, kdy se snažíme zbavit různých omezení v našem životě. Můžeme snadněji uzavřít minulost a otevřít se změnám. Léky a masti působí na naše tělo silněji, než v jiných dnech. Je čas rozjímání, léčení,  studium a příjem informací, které nás posunou ke změnám, po nichž toužíme, ale zároveň se jich bojíme...

Luna v Blížencích - přibývá

symbol Fénix

Ve dnech Luny v Blížencích vládne čilá komunikace. Dohody, obchodní schůzky, vše jde lehce. Vzdušný element je neposedný, proto je potřebná větší koncentrace.

Důležitý je pohyb, protahování. Protože Blíženci ovládají ramena, paže a lopatky, měli bychom být na tyto oblasti opatrní. Zajdeme si na teplou olejovou masáž, která prohřeje pokožku celého těla. Při nachlazení inhalujeme nad párou éterické oleje – cedrový, nebo z borovice. Zvláště pro Blížence je důležité kontrolovat dech, např. pomocí jógy.

[[nid:5728238]]

Cyklus blíženecké Luny má kvalitu tuku, což znamená, že snadněji trávíme tučná jídla. Ale měli bychom být opatrní, jednak, máme-li nadváhu a potíže s látkovou výměnou, a také protože, Luna je ve své přibývající fázi. Můžeme však vyzkoušet středozemní kuchyni, nabízející i skvělá zeleninová jídla, saláty atd.

Pozor na operace a zákroky v oblasti zad, ramen, paží, klíčních kostí a plicního systému

Z barev je tou pravou blankytně modrá nebo bílá.

Ozdobíme se šperkem s akvamarínem nebo magnezitem. Svůj osobní prostor provoníme borovicí nebo jasmínem.

[[nid:5690718]]
Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.