Horoskopy

18. března 2019 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 18. březen

Den vhodný ke vzdělávání, získáme důležité informace, můžeme čistit svojí karmu, měnit život.  Dnešek je vhodný pro skupinovou práci, ale nezačínáme nové projekty. Silněji působí léky, i krémy, intenzivně probíhají omlazující procesy. Jezme to, co podporuje  srdce a krevní oběh, prospěje nám pohyb a cvičení.

Luna ve Lvu - přibývá

symbol Kolo

Ohnivá energie lvího znamení přináší pokrok, sebevědomí a rozdmýchání vášní. Touhu uspět a být vidět i tendence k utrácení, nákupům, zábavě a radovánkám.

Znamení Lva má vliv na srdce, cévní systém, proto vše, co uděláme pro tyto části těla se nám vrátí. Vyhneme se všemu, co naše srdce zatěžuje, těžká, fyzická práce, stres. Naplánujte si romantiku, večer při svíčkách, návštěvu oblíbené restaurace nebo vinárny, zajdeme s přáteli na bowling. Objednáme se ke kadeřníkovi na stříhání, vlasy jsou hustější a pevnější.

[[nid:5690664]]

Ve dnech kolem Úplňku jíme střídmě, tělo má sklony vše zadržovat a ukládat. Volíme lehčí, zeleninovou stravu, především červené a zelené barvy – paprika,lusky, cukety i lilek. Chceme-li mlsat, tak zdravě, kousek kvalitní hořké čokolády, tvarohové dortíky.

Pozor na operace srdce, zad, cév.

Pěknou barvou je okrová nebo oranžová.

Z kamenů vybereme zirkon nebo jantar. Bude nám vonět jasmín nebo lilie.

[[nid:5704844]]

Sdílejte článek
Štítky oběhová soustava

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.