Horoskopy

19. března 2019 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 19. březen

Tento den se hodí k analytické vibraci znamení Panny. Dokážeme třídit potřebné a zavádějící informace, které nás obklopují. Žijeme v době „informačního smogu,“ proto je důležité si vybrat, co nás obohatí a posune, a naopak, co naší mysli neprospívá a přináší negace.

Luna ve Lvu - přibývá

symbol Trubka

Ve dnech Luny ve Lvu se vyplatí pečovat o vlasy. Necháme si zastřihnout konečky vlasů, netřepí se a drží tvar účesu. Hlavním orgánem, který tento cyklus ovládá, je srdce a cévní systém, který aktivním pohybem rozproudíme. Cvičení bychom neměli přehánět; cítíme-li se unaveni, dopřejeme tělu odpočinek a relaxaci „s nohama nahoře“.

[[nid:5690664]]

Po probuzení a denní „údržbě těla“ vypijeme nalačno sklenici teplé vody; aktivujeme tak činnost střev. Během dne si dopřáváme kvalitní jídlo v menších dávkách. Pijeme vlažné nálevy z máty, nebo zázvoru, který podpoří náš imunitní systém.

Zkombinujeme červenou a bílou.

Vybereme krevel nebo křišťál. Svůj osobní prostor provoníme meduňkou nebo tonkou.

[[nid:5704844]]

Sdílejte článek
Štítky účes Terra

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.